Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja pie***lee

zdradzilam czemu jestem taka glupia

Polecane posty

Gość ja pie***lee

bozeee co ja zrobilam!!!!!!!!!! ;( bozee ale mam wyrzuty sumienia nie wytrzymam tego mam dola jak nigdy

Gość akitkaaa
opowiedz, jak to się stało

Gość ja pie***lee
poprostu sie stalo:( strasznie zaluje

Gość Jadzia24
dobrze ze zalujesz moze jakos sie ulozy

Super:o Bo nie łaska myśleć głową, prawda? Teraz lepiej się przyznaj i licz na dobre serce chłopaka. Myślę, ze on by wolał wiedzieć, jaka ma dziewczynę i ile dla niej znaczy:o I jeszcze się zastanów czy się czymś nie zaraziłaś, żeby potem jego nie zarazić:o🖐️

Gość ja pie***lee
on mi nie wybaczy:( wiem ze juz nigdy tego nie zrobie jestem pewna ZALUJEE STRASZNIE :( boje sie ze sie wyda

Gość ile masz zzzzzzlat
?????????

Jeżeli mu nie powiesz, to dopiero będziesz głupia:O Przecież on ma prawo wiedzieć, jaka jesteś i jak go traktujesz... Ciekawe jakbyś ty się czuła,, gdyby po 10 latach okazało się, ze facet zdradził cie już kilka razy a do tego zaraził żółtaczka albo wrusem hpv i samotnie będziesz się męczć z rakiem a on odejdzie do młodszej i lepszej w łóżku:O I jeszcze w ramach przypomnienia- do myślenia służy głowa.

Gość ufka
nie kręćcie dziewczyny. Zdrady sie zdarzaja . Nie mów mu tego pod żadnym pozorem...bo ...on ci nie wybaczy i adios.... przyzwyczaisz sie do tej mysli a z czasem kompletnie zapomnisz i tyle. Spijcie wszyscy dobrze

No super. Zdarzają się, ale zależy komu... jak ktoś myśli dupą, to trudno... Skoro jej tak zależy na tym kolesiu, to po się pieprzyła z kimś innym?:o Chyba to jest proste- kochasz kogoś, nie puszczasz się innymi. Ale widac dla niektórych zbyt trudne. A jeżeli się jeszcze do tego nie przyzna, to już w ogóle dla mnie jest zerem. Dobranoc.

Gość ufka
deska , moze sie sama przegrałaś i w przegraniu sie pławisz...albo idziesz do przodu , albo toniesz... ale deski nie tona , tylko pływaja jak wiatr je niesie, a juz na pewno nie kieruja swoim losem

Gość ja pie***lee
dzieki za wszystkie odpowiedzi nie zaraze go niczym jestem pewna... jak mnie bardzo bedzie meczylo to to zakoncze ale nie przyznam sie:(

Nie wiem, o czym do mnie rozmawiasz za bardzo:o Ale dla mnie człowiek, który robi coś, czego się potem wstydzi, oszukuje osobę , z którą akurat powinien byc szczery, bo na tym polega związek, partnerstwo, intymność- na zaufaniu, szczerości, byciu tylko we dwoje, na rozgrywaniu pewnych spraw tylko między sobą, nie tylko na pieprzeniu się... No dla mnie taki człowiek to bezmózgi kawałek mięsa. I nie wiem, co ma współnego bycie zdradliwym i tchórzliwym szczurem z kierowaniem włansym życiem... To się chyba nazywa manipulowanie faktami i innymi osobami. Człowiek, który kieruje własnym życiem posługuje się głową i nie robi takich głupot.

I nigdy nie możesz być pewna, ze go niczym nie zarazisz. Nie mozesz mieć pewności, czy tamten chłopak nie był nosicielem jakiejś choroby, która u niego nie dawała żadnych objawów. A niektóre bakterie, wirusy itd. przenoszą się nawet mimo stosowania prezerwatyw. Bo one chronią głównie przed wirusami zawartymi w płynach ustrojowych, czyli w spermie, jak żółtaczka czy hiv. Ale inne wirusy, np. hpv. żyją tez na skórze jąder, okół odbytu itd. Zreszta już niewazne. Jak się nie chcesz przyznawać, to rób jak chcesz. Dla mnie to już jest szczyt wszystkiego. I ciekawe, czy chciałabyś, zeby i ciebie ktoś tak potraktował:o🖐️

Gość Załóż czapkę
Gdzie Ci wkładał ?

eee tam ja uwazam ze jak to jednorazowo to po co niszczyc zwiazek? a tak juz nie bedzie umial ci zaufac.. i bedziesz walczyc ze soba..chociaz ja wiem z doswiadczenia ze lepiej powiedziec , bo ciebie bedzie to gryzlo i bedziesz sie meczyc strasznie...

Gość ja pie***lee
z jednej strony mowisz po co niszczyc zwiazek? a z drugiej ze lepiej powiedziec... :( i tak nie powiem

Gość Wiadro pomyj
Lepszy był ?

Gość kusana
Deska, co Ty masz z tym rakiem macicy i wirusem hpv?? :D

Gość Wiadro pomyj
Jak zdradziłaś Opowiedz o tym

szczerze?ja bym wolala nie wiedziec chyba...chociaz ja jestem taka ze moze i bym zapomniala o tym ale nie wybaczyla ale po co zyc tak?wiec jesli nie chcesz go stracic moze lepiej nie mowic? a czemu to zrobilas jesli mozna wiedziec?i dlugo jestescie razem??

Gość Wiadro pomyj
Komu dałaś się wydupczyć ?

Gość ja pie***lee
jesli on by zalowal tego tak jak ja to bym wolala zeby nie mowil, niech by sie meczyl jak ja! to naprawde okropne uczucie BEZNADZIEJA TOTALNA :(

Gość kusana
swoja drogą nie kumam jednego...jak to jest, ze laski, ktore zdradzaja swoich facetow, albo wykorzystuja - maja facetow, a te, ktore maja zasady i tak zajebiscie pragnelyby z kims byc, sa same. To jakas wychujała rzeczywistosc, nie podba mi sie. :/

Gość Wiadro pomyj
Za mało piszesz

Gość ja pie***lee
jestesmy razem pol roku, sama nie wiem czemu poprostu to byla chwila niemyslenia gdybym mogla cofnac czas... :(

Gość Wiadro pomyj
Nie gadaj Dobrze ci było więc czego tu żałować

kusana... bo faceci biegaja za laskami co sa troche walniete porzadne dziewczynki ich nudza oni wola szalone dziewczyny ,niestety tak jest i te biedne grzeczne dziewczyny zostaja same ,chyba ze trafia na goscia tez tak spokojnego co bedzie mu wszystko pasowalo.... i beda tak sobie zyc....