Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sonia s.

kolor wlosow

Polecane posty

Gość sonia s.

lubicie swoj naturalny kolor wlosow? farbowalam czesto, pozniej wrocilam do swojego naturalnego ale powoli nudzi mi sie i zastanawiam sie czy go nie zmienic, tylko pewnie pozniej bede zalowala...

Gość AsiaNiebieska
Mój naturalny kolor włosów to był ciemny brąz - mysi. A teraz mam tyle siwych włosów, że już niestety muszę farbować. No i robię to regularnie, czy chcę czy nie. Lubiłam robić doświadczenia z kolorami i odcieniami. Teraz też. Obecnie mam popielaty rozjasniający kasztan, ale nie czuję się w nim najlepiej, ponieważ mam bardzo ciemne brwi. Będę musiała używać ciemniejszych odcieni. :)

Ja swoj lubie:P Jak ostatnio zafarbowałam na braz to wyszedł mi prawie dokladnie taki jak moj naturalny.:P Mam juz 5 cm odrosty-(ja roznice widze:P )a wczoraj bylam u fryzjerki a ona do mnie jakie mam sliczne,zdrowe,naturalne(!) wlosy:P hehe.. 4 lata prawie codziennie prostowalam no i susze tez po kazdym myciu(codziennym) - i podobno sa super nawilzone:) Teraz juz nie prostuje,dalej duzo je odzywiam i juz nigdy nie zamierzam farbowac-chyba ze jak siwieje za kilkadziesiat lat;)

Gość AsiaNiebieska
Ja mam 34 lata. :(