Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ela26

Mezatka a sama

Polecane posty

Gość Lee___
te "dzieci" jak nazwalas maja wiecej oleju w glowie niz ty. widac ze myslisz cipa, niczym wiecej, nie masz dla siebie ani krzty szacunku. pytam: jak mozna życ z takim czlowiekiem, ktory cie wyzywa? i jeszcze isc z nim do lozka majstrujac dzieciaka? No jak???

a co wy macie idealne zwiazki a moze poprostu jestescie ukrytymi niedoskonalosciami probujace sie dowarosciowac raniac innych

Gość co z wami baby
sorki ela za moja ostatnia wypowiedz. ale taka jest prawda. mowisz o tym, jak on cie zeszmacil, potem ze pewnie do niego wrocisz, kiedy da ci znak, i ze pewnie nie bedzie miedzy wami dobrze. a przy tym wszystkim nie umiesz przeanalizowac swej glupoty. naleza ci sie slowa jeszcze mocniejsze w swej wymowie. podejrzewam, ze dalsze zycie waszych dzieci bedzie przebiegac w atmosferze klotni ich rodzicow, ze nie bedziesz ich chronic przed sluchaniem tych klotni. przerazajace, po prostu przerazajace!

Gość Lee___
tak, mam idealny związek, bo mój facet nie cpa, rzadko pije, pól roku temu rzuciliśmy palenie. Kochamy się, darzymy szacunkiem, jesteśmy ze sobą 5 lat i w tym roku się pobieramy. Nie puszczałam się w wieku 19 lat z ćpunem. Pretensje możesz mieć tylko do siebie, nikogo więcej.

Gość wkurzona na maxaaa
ela26 zyje w zwiazku najnormalniejjszym w swiecie.Po prostu dziwie sie Tobie,ze majac taka gehenne w domu jeszcze jedno dziecko sobie z mezem zmajstrowałas.Zal mi Cie kobieto

Gość niedoskonałosc...
ja jestem ukrytą hahahahhahaha no wiekszego idiotyzmu nie ma chyba ;)

Gość co z wami baby
dlaczego ela chcesz walczyc o wasz zwiazek? uswiadom nas. bo cos mi sie wydaje, ze tylko dlatego, ze trwal 7 lat i nic poza tym. szkoda ci tych 7 lat.

To znaczy ze ja jestem idiotka to kim on jest idealnym facetem to jak dojdzie do rozwodu to czyja bedzie wina moja bo to ja jestem glupia to moja wina

Gość wkurzona na maxaaa
przeczytajcei to,co ela26 napisała na pewn Temat: zmiana nazwiska ela26 Odpowiedzi: 3 Wyświetleń: 292 Forum: Prawo rodzinne Wysłany: 2007-01-20, 20:05 Temat: zmiana nazwiska czy można zmienic dziecku nazwisko nosi on nazwisko ojca który jest ograniczony w prawach rodzicielskich . uznał dziecko w USC ale nie interesuje sie nim . Ja mam inne nazwisko niż dziecko i przesto mam problemy czy sadownie moge je zmienic na moje nazwisko ym forum

Gość Lee___
ty jes6es glupia bo dalas sie omamic takiemu scierwu jak ćpun

Gość wkurzona na maxaaa
maz ma ograniczone prawo rodzicielskei i Ona jeszcze chce utrzymac zwiazek małezenski

mozesz mi to sprostowac na jakim to jest forum bo sama jestem ciekawa

Gość wkurzona na maxaaa
na tym co pisałas :-)a mzoe nie jest prawda ,ze maz ma ograniczone prawa rodzicielskie?

Gość niedoskonałosc...
zaczyna byc gorzej niz w sadzie;)

Gość co z wami baby
skoro wyswietlily ci sie te dane z ela26, to musza byc prawda. nikt z nas nie uzyje tego nicka bez znajomosci hasla, tylko ela moze go uzyc.

Gość co z wami baby
jak to ela26 jest? maz ma ograniczone prawa rodzicielskie, a ty z nim mieszkalas pod jednym dachem? teraz on cie wywalil na zbity pysk z dzieckiem i brzuchem, a ty masz nadzieje, ze pozwoli ci wrocic do siebie? Dziewczyny, trzymajcie mnie, bo z krzesla spadne!

Gość co z wami baby
Powiedz wreszcie elu, czego ci żal, ze chcesz wrocic do swego dupka? ojcem nie okazal sie dobrym, mezem tez, wiec do czego chcesz wrocic? do seksu? do forsy?

Gość co z wami baby
rozmyslasz nad zmiana nazwiska dla twego dziecka, bo pewnie uznalas, ze twoj maz nie jest godzien, zeby jego dziecko nosilo to samo nazwisko. nie jest godzien, wiec, kuźwa, wytlumacz, o co ci chodzi, bo nie zasne spokojnie bez odpowiedzi!

o czym wy piszecie podajcie mi strone tego forum co niby ja napisalam ze on ma ograniczone prawa

Gość co z wami baby
wkurzona na maxa -----> wyslij nam ten link

Gość wkurzona na maxaaa
www.advokat.com.pl/search.php?search_author=ela26&sid=5e61fa38d987f7169c05bd059306dbb1 - 18k - Wynik uzupełniający

cos chyba sie tobie pokrecilo myslisz ze tylko jedna ela26 jest nawet nigdy na tej stronie nie bylam ale dzieki moze skorzystam.........

Gość co z wami baby
jeszcze raz skopiuj tego linka, bo nie zaznacza sie

Tak wszystko na to patrze ale zadana odpowiedz nie byla az tak pouczajaca kazdy wypowiadal sie w swoj sposob ale tak naprawde nic madrego sie nie dowiedzialam nie no ze jestem glupia mam siano w glowie etc to zadna dla mnie nowosc

Gość co z wami baby
:D:D:D:D:D dobre dobre

Gość co z wami baby
a co wedlug ciebie madrego moglysmy ci powiedziec, skoro pisalysmy same glupoty?

Gość co z wami baby
czy rada, zebys nie wracala do swgo dupka jest glupia?

a ta co wyslala linka to widze przez google szukala

Gość Lee___
no i co z tego ze przez google szukala? Odpowiesz w koncu czego oczekujesz po odpowiedziach na kafe? Ze sie ulituja nad twoją głupotą?