Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ela26

Mezatka a sama

Polecane posty

Gość co z wami baby
nikt za moje dziecko podatkow nie bedzie placil - o co ci chodzi? jakie podatki teraz sie placi za dziecko?

Gość niedoskonałosc...
i nastepne dziecko w drodze bedzie ....oczywiscie do nastepnego wywalenia :0

Ja nie chce sie uzalac nad soba ale ja chcialam jemu pomoc nie jest latwo zamknac za soba drzwi i powiedziec no w koncu tym bardzej ze nie bylismy ze soba 2 dni czy 1 mc

co ty pierdolisz niedoskonalosc moje dzieci nigdy krzywdy nie zaznaja

Gość rozumiem ze z pierwszym dziec
już zaznały - bo mają taka matke :O

to ze moj maz ma problemy ze soba to nie znaczy ze zemana jest cos nie tak jest mi ciezko odejsc wiem ze on nie jest przykladem ze moge sobie zycie ulozyc

boze, ty naprawde nie rozumiesz!

Gość niedoskonałosc...
kobieto jezeli tak to im pomóz a nie dupkowi który nic do was nie czuje ...

Gość co z wami baby
a juz juz chcialam ci cos zyczliwego napisac, ale wylalas kubel zimnej wody i od tego zamiaru mnie odwiodlas. jestes strasznie wulgarna. dno!

Gość wkurzona na maxaaa
ela26 Twoje dzieci jzu krzywde maja,bo maja niestety takich rodzicow jakich maja

Gość co z wami baby
niedoskonalosc.... -----> idzmy lepiej na piwko, bedzie wieksza korzysc

Ktos kto niema takich problemow moze latwo powiedziec ocenic ale nie zrozumie mnie ale dzieki za opinie bardzo sa potrzebne w zyciu tak jak sie mowi spotykamy sie tez z krytka i pogarda a nie tylko z uwielbieniem

Gość niedoskonałosc...
idzmy idzmy------------------------tak ludzia--- sie pomaga , wiesz co przeczytaj swój topik od poczatku i zastanów sie czy Ty nie masz jakiegos nałogu ;)

Gość wkurzona na maxaaa
ela26 ty jestes jakas pustomozgowa,kiedys na forum o sexie analnym pisałas takie bzdury05.02] 20:48 ela26 ja tez mialam stalego partnera tz meza z ktorym uprawialam sex analny na poczatku tak bylo dziwnie ale potem nawet dostalam orgazm byl pierwszym partnerem z ktorym to zrobilam i niewiem czy to jeszcze zrobie bo teraz jestesmy w separacji a on mnie wyzywa od rozj**anej d**y i dupoj**em z czego oto on nalegal zawsze to on chcial

Jaki nalog no chyba ze moj maz chyba od niego jestem uzalezniona

Gość wkurzona na maxaaa
ela26 idź do psychiatry

Gość niedoskonałosc...
moze to nie móz tylko kawał betonu ;)

Gość co z wami baby
jezyk, jakim sie poslugujesz ela26, jest strasznie wulgarny. a tak na marginesie, to dlaczego maz tak calkiem bezkarnie cie wyrzucil? co to? czy nie wezwalas policje? uwazasz, ze mozna po prostu kogos wyrzucic z jego mieszkania bez zadnych konsekwencji?

elka wykładają ci tu na tacy, a ty dalej swoje. Mówisz, że cię wyzywa, że nie ma dla ciebie szacunku. Opisujesz na forum jak dajesz mu dupy i jak on ci się pięknie za to odpłaca. I to nie trwa chwilę. Tylko lata. A ty jeszcze sobie z nim dziecko robisz. Więc zapakuj do cholery jego manatki i po prostu wypierdol go z domu, zloz pozew o rozwod, o podzial majatku, alimenty. Kopnij go w dupe bo niszczy zycie twoje i twoich dzieci. A tyu oczekujesz, ze tu ludzie będą z tobą narzekać na niego. A co ci to da???

no po prostu milosc w malzenstwie kwitnie a objawia sie pieszczoptliwymi zwroyami od meza w stylu"rozjebana dupo" :O Jak mozna z takim czlowiekim byc, juz nie mowie o sypianiu??? chyba ze cie to jkreci

Gość niedoskonałosc...
dodajmy ze mając wspólny interes.....koszmar normalnie ......psychiatra tu nie pomoze...:-0

wlasnie wezwalam ale ja nie jestem tam zameldowana Policja kazala mi jechac do domu

Gość wkurzona na maxaaa
ela26 to ty jestes niesamowita idiotka,tyle lat po slubie,tyle lat jestes z facetem ,drugie dziecko w drodze a ty nie jsetes zameldowana w domu w ktorym mieszklałas z mezem i dzieckiem raju ale idiotka

Mieszkam w malym posranym miescie i jak cos sie dzieje u nas to sensacja tutaj to wiem ze nikt mnie nie zna

no i co z tego ze miescina? tym bardziej powinnas sie z nim rozprawic, zeby ludzie zapomnieli a nie ciagle z tym baranem siedzisz, rany, dziewczyno!!!!!!!!!!!!!!

Gość co z wami baby
NIE ZAMELDOWAL CIE????????????????????????????????????? Ludzie!!!!!!!!!! po prostu rece opadaja!

Gość niedoskonałosc...
który facet wyrzuciłby kobiete w ciazy i z dzieckiem .......moze Ciebie nie kocha ale nie wierze ze do dzieci nic nie czuje ...masz zaburzenia osobowosci???