Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ela26

Mezatka a sama

Polecane posty

Gość emocik
a moze ty nie masz slubu z tym niby mezem i wszysko by sie zgadzało,nie zameldowana jestes ,bo to nie twoj maz ,na pewno nazwisko masz inne niz dziecko

Gość Lee___
"Kazdy ma jakies nałogi" Nie każdy - nie mierz wszystkich swoja miara

uczepiliscie sie tego o zmianie nazwiska nigdy tego niezrobilam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość emocik
a to dlaczego ela nie jestes zameldowana w domu meza?

wiesz emocik idz sobie na inne forum tam nizej w google tez jest ela ktora szuka wrazen poszukaj to moze z nia sie dogadasz ...........

Gość formenek
no ale wytłumacz ela dlaczego nie jestes zameldowana w domu meza?

Gość tajemnicaszamana
tynaprawde jestes glupia autorko dobrze ci tu radza a ty chcesz dalej przy swoim trwac. Osobowosc ofiary? pewnie tak. pozwolilas sie wyzywac, to teraz masz. tylko dlaczego skazujesz na to swoje dzieci?

Gość co z wami baby
czy dziecko jest zameldowane u swego tatusia?

Gość emocik
Wiesz,napisałas tyle juz o sobie ,o swoim mezu i to takie prywatne sprawy to chyba mzoesz napisac dlaczego jako zona nie jestes zameldowana w domu swojego meza?

Gość co z wami baby
ty sie nas nie pytasz, bo to twoj topik i to ty sie nas pytasz, wiec jak widzisz staramy ci sie pomoc, musimy zadawac pytania. ja jestem zameldowana w domu mojego meza, nasze dziecko tez i nie mamy nalogow, zadnych.

Gość co z wami baby
och, te moje emocje, napisalam maslo maslane, wybaczycie mi? :D

Gość Lee___
boze to przeciez patologia jest. idzcie do jakiejs poradni rodzinnej. jak trwasz w tym zwiazku to moze dojsc do tego ze wam dzieci zabiora i dopiero bedziesz miala

Gość co z wami baby
Powinnas sie jednak zapisac do AA. Sasiadka, ktora kieruje osrodkiem wie, ze twoj maz jest alkoholikiem i nie rozpowie tego calemu miastu. Tego nakazuje etyka. Gdyby bebnila o tym na prawo i lewo, wylecialaby z posady. Czy ty myslisz, ze nalogi twego meza sa tajemnica?

Gość co z wami baby
Elu, niestety masz symptom ofiary i jesli nie dokonasz radykalnych zmian, to zawsze bedziesz ofiara. zawsze bedziesz cierpiec. nigdy nie zaznasz szczescia. zawsze bedziesz ofiara chcesz mu pomoc? odejdz od niego. wyleczy sie, wroci. nie wyleczy sie, nie wracasz. wrocisz jeszcze w trakcie leczenia - dalej bedziesz ofiara i taka pozostaniesz po wsze czasy

Gość co z wami baby
masz osobowosc ofiary, a nie symptom ofiary - znowu blad. chyba jestem glodna, wiec sie pozegnam z wami i pojde na obiad. pozdrawiam was dziewczyny, fajnie pisalyscie eli26. szkoda tylko, ze to bylo jak grochem o sciane. naklikalysmy sie niepotrzebnie :D

Gość co z wami baby
i sie dowiedzialysmy, ze nic madrego jej nie powiedzialysmy :D:D:D:D:D

Gość Lee___
no bo ona czeka na to zeby ja glaskac po glowce i mowic jaka jest biedna.

Gość do ela26
starasz sie o rozwod???? bo na tym topiku nic nie wspomnialas (chyba ze przegapilam) ale za to na sex analny 11:40 ela26 to byl czlowiek z ktorym zrobilam to pierwszy raz a on tak sie zachowuje przypominam bylismy 7 lat w zwiazku jeszcze jestem czekam na rozwod http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4024&start=5100

a co ja mam zrobic ze moi rodzice nie chca sie mieszac w moje sprawy nawet nie chca na ten temat rozmawiac

Nie mam w nikim oparcia rodzice chca zebym sie rozwiodla ale mi jest naprawde ciezko

Gość az mnie
Ale ty jestes oslica

Gość do ela26
lepiej plakac za mezem niz przez niego... jak bedziesz plakala za nim to kiedys ci przejdzie, przez niego - - - cale zycie

Gość regulaminowy
rany, nie wierze ze dorosla kobieta moze byc taka idiotka, bo nie mozna cie inaczej nazwac. nie rozumiesz co sie do ciebie mowi, tkwisz w chorym zwiazku. zal dzieci tylko.

to mam wierzyc ze tak zawsze bedzie ze on nigdy sie nie zmieni

on chce rozmawiac z moimi rodzicami ze to oni sa problemem

Wiem ze jest nie tak jak powinno byc a czy terapia malzenska pomogla by cos w tym