Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blagam pomozcie

czy mozliwe?

Polecane posty

Gość blagam pomozcie

czy mozliwe jest zatrzymanie okresu podczas brania tabsow?chodzi mi o to czy mozlwe jest ze nie pojawi sie wogole??? bo je si isc do gina

Gość Nie mam pojęcia tak szczerze
Nie mam pojęcia tak szczerze.A czy po tabletki tez sie balas isc?

Gość blagam pomozcie
nie. biore tabletki juz 7 lat.po urodzeniu drugiego dziecka.nigdy nie bylo zadnej wpadki.matko!boje sie isc poniewaz nie moge sobie teraz pozwoic na ciaze.po prostu nie moge.

Gość hiszpanska mandarynka
jesli boisz sie isc do gina to mam dwie rady. 1 - dokladnie przeczytaj ulotke zalaczona do tych tabletek ktore bierzesz 2 - kup test ciazowy i dowiedz sie prawdy

Gość blagam pomozcie
biore harmonet.to bylo trzecie opakowanie.wczesniej baralam jasmin.tak najprosciej zrobic test.odwlekam to bo boje sie .panicznie sie boje.

Gość bybyb
rozumien ze okres nie pojawił się w 7 dniowej przerwie, tak?

U mnie po 6 miesiącach brania Harmonetu okres nie wystąpił. Przerwałam tabletki i czekałam na okres. Gdy się pojawił zaczęłam znowu tabletki

ha ha, ja wiem, ze latwo mowic, ale to, ze nie zrobisz testu nie sprawi, ze ewentualna ciaza zniknie. test moze ciebie tylko uspokoic, albo odpowiednio wczesnie poinformowac co sie dzieje i dac jakies pole manewru.

Gość blagam pomozcie
opakownie skonczylam w czwratek .czyli nastpena mialabym wziasc wpiatek.nie pojawil sie.nwet zadnych plamien.po oprzedostanim opakowaniu mialam tylko lekkie palmienia.w czasie tego cyklu nie wspolyzlam.a okres sie nie pojawil.jesli jeste w ciazy to zaszlam wstyczniu.ide po test.

Gość blagam pomozcie
przepraszam za byki.tak mnie cala terepie z nerwow.

Gość bybyb
dobrze robisz! Idź po test. My z toba poczekamy na wynik! Trzymamy kciuki żeby był negatywny!

z tego co pamietam moze zdarzyc sie tak, ze krwawienie po prostu nie wystapi. zdarzaja sie takie rzeczy, ale najlepiej sprawwdzic, czy takie zatrzymanie nastapilo samo z siebie, czy to ciaza. ja mam wrazenie, ze to nie ciaza, tylko jakies czasowe nieprawidlowosci. nie zwymiotowalas chyba zadnej tabletki? przyjmowalas o stalej porze, nie mialas ostrych biegunek, nie bralas zadnych lekow wchodzacych w interakcje z tabletkami? jesli nie, to male prawdopodobienstwo ze to ciaza.

Gość blagam pomożcie
dziewczyny zrobilam dwa testy.na kazdym z nich pojawila sie tylko jedna kreska~!!!!!czyli chyba nie jestem w ciaży.wydaje mi sie , ze ciąże 8 tygodniowa to raczej by wykrył? w ogółe dziękuję WAm za wsparcie.Strasznie sie bałam ,ale dzięki waszej pomocy było mi dużo ,duzo łatwiej. teraz chyba pojde do ginekologa ,zeby potwierdzil brak ciąży .jescze raz Wam dziękuje!