Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spalonaJAKrak

To chyba ZLY TYDZIEN ..Kto jeszcze???

Polecane posty

Gość spalonaJAKrak

Dzien dobry! Mam nadzieje ze bedzie dobry.O zgrozo!!!!! W niedziele spalilam sie na sloncu ( mieszkam w basenie m. srodziemnego) dostalam udaru i wczorajszy dzien spedzilam w lozku z okladami z octu i niezmozona checia do drapania sie tu i tam. Poza tym zadzwonili do mnie wlasnie wczoraj, zeby zaprosic mnie na rozmowe kwalifikacyjna. Biorac pod wuage ze wygladam jak nieziemska idiotka* nie jest to najlepszy moment zeby uczestniczyc w rozmowie o prace. No ale coz zrobic? Wiec pojde. Czy ktos jeszcze zaczal tydzien zle i czuje sie bezsilny wobec tego wszystkiego co go otacza?? * - czerwona jak rak, usta spuchniete i popekane...

Gość spalonaJAKrak
Myrevin :o a to dobre...Moze rzeczywiscie powinnam lyknac doze dobrego humoru..Moze to mi pomoze???

Gość spalonaJAKrak
Widze ze co niektorzy urodzili sie nieszczesliwi,,,, Ci to dopiero maja klopot..Caly zycie prze***** nie tylko jeden tydzien...

Gość myszoskoczek
A ja wczoraj rano dymałam samochód przez pół miasta bo nie chcial skubany odpalic :-0 :-0 :-0

Gość spalonaJAKrak
no to rzeczywiscie przerabane... i kolejne potwierdzenie zlosliwosci rzeczy martwych : Wlasnie kiedy najbardziej od nich zalezymy - zbiera im sie na psucie i wkurzanie nas... :o