Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość salisima

Uwierzycie?... mam 175 cm, 57kg i celullit...

Polecane posty

Gość salisima

i niemoge sie z nim do konca uporac... choc w wiekszej mierze się go juz pozbylam. ale to dziadostwo calkiem nie chce zniknac.aaa...

Gość uwierzymy uwierzymy
dziewczyno, nie jesteś jedyna, zdziwiona?:O

Gość szukumuku
mam 163 i waze 43 kg. Mnostwo cellulitu na calym ciele. Zadna nowosc.

Gość salisima
bez sensu... aha.. biore tabsy antykoncepc... a czy jak przestane to przyczyni sie to do jego zmniejszenia?

Gość salisima
ja mam tylko pod posladkami, i troche glupio to bedzie wygladac latem na plazy itp... chcialabym sie pozbyc go calkiem. wczesniej wazylam 61 kg i mialam go na udach z tylu, ale tam juz calkiem znikl.

salisima - a jak to zrobiłas ze znikł na udach?? cwiczysz , uzywasz jakiegos kremu??

Gość salisima
na udach mi znikl bo schudlam... w zasadzie to tylko troche pocwiczylam, ale nie sadze zeby to mialo duzy wpływ. bo z kolei na posladki tez cwicze, ale tam jakos on bardziej sie trzyma, choc same posladki sie ujedrniły i sa fajniejsze. tylko jest jeszcze jeden szkopuł, bo chcialabym przytyc tak z 2-3 kg, bo troche jestem za chuda, no a to raczej nie bedzie sprzyjało redukcji tego celilitu.

polecam scrub i contirning z herbalife, genialny... sama stosowałam, po 3 m-cach celilitu ani śladu :) cene swoją ma, bo oba racem ponad 100 zł, ale wydajne i efekt jest wart ceny :) pozdrawiam i jakby co to pomoge załatwić

Gość salisima
ale co to jest ? jakis krem?

jedno to pod prysznic do mycia, masuje i ujędrnia, a drugie, to do podtrzymania działania taki balsam, który nie tak jak inne kremy na celulit wypełnia kolagenem p[rzestrzenie między zasuszonymi komórkami tłuszczowymi, a nawilża je i uelastycznia :) mi te dwa opakowania codziennego używania starczyły na ponad 4 miesiące