Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chciałabym dobrze wyglądać

czy takie ciuszki będą odpowiednie na ślub?

Polecane posty

Gość donowanka
nr 2 dlatego ze ma żakiet a nie gołe ramiona.

Gość zielona łyżeczka
spódnica ładniejsza ta pierwsza...

Gość anuska84
nr 2 zdecydowanie lepsza ale mimo wszystko na slub wybrala bym cos innego, to takie ubranko bardziej na spacer, do pracy czy do kosciolka ;)

Gość ines.ka
spodnica ladna, ale bylaby super,gdyby ona byla w stylu a'la z gorsetem, czyli taka calosciowa np z czarna wstazka pod piersiami. bo rzeczywiscie bardziej pasuje na spacer lub do biura...:)

do nr 1 też bym ubrała żakiet. Też myślałam bardziej nad 2.W sumie to w takim stylu najlepiej bym się chyba czuła,bo na codzień wole ubierac się na luzie.Dlatego też wolę kupić coś co będe mogła ubierać też na inne wyjścia.Bo trzeba przyznać że nie stać mnie na kupno czegoś co będize wieki leżało w szafie oraz brałam też pod uwagę jak ,,innych widziałam ubranych na ślubach" :)

kobitki jeśli macie jakieś inne propozycje to bardzo prosze o odzew. A jakie dobrac dodatki,buty?

Gość ods

Gość Kejli Minok
Idziesz tylko na ślub, nikt nie będzie na ciebie patrzył nawet tylko na Młodych. Nie musisz tak się "stroić".Wystarczy włożyc czółenka, sódniczę, bluzeczke ładną czy żakiecik i już. Nie idz napewno w dzinsach i w swetrze.A tak to każdy czysty ładny strój bedzie odpowiedni.Byłam na niejednym slubie i widziałam.Pozatym sama zawsze wkładam eleganckie spodnie bądz spódniczkę+bluzeczka, czy tunika....czółenka.

sorrki ale nie dodałam że idę też na wesele. Już sama nie wiem czy to by było odpowiednie ale z tego co widzę dużo osób idzie w garonkach,kostumach itd. Muszę dodać że nie dla mnie sa suknie z gorsetem.

Gość cccccccc
Nie obraz sie ale jak dla mnie to mozesz tak isc na popoludniowa kawke z kolezanka do galerii handlowej, a nie na slub a tym bardziej wesele. Na wesele chodzi sie w sukienkach na ktore w kosciele zaklada sie lekkie marynarki. Mam nadzieje ze u mnie zadna laska nie wyskoczy w spodnicy i bluzce.

Gość do midnightwoman
dla mnie garsonki na wesele zakładają tylko kobiety, które albo nie wiedzą jak ładnie się ubrać, albo nie mają na to pieniędzy, albo najzwyczajniej w świecie urody zabrakło więc pozostały im już tylko eleganckie ubrania. jeśli zaliczasz się do jednej z powyższych grup to kreacja nr 2 wg mnie jest ładniejsza. jeśli chcesz wyglądać dobrze idź w sukience, a nie garsonce

Mi się podoba zestaw nr 2 ccccccccc- boże co za słowa,,mam nadzieje że u mnie żadna laska nie wyskoczy w spudnicy i bluzce\" to najlepiej do zaproszeń daj adresy najlepszych salonów w Paryżu. Uważam że ten strój jest elegancki na ślub,a kto powiedział że zły na wesele?przecież nie idzie w dresie jest skromny a zarazem elegnacnki.Byłam na róznych weselach czy też u mnie i jakoś nie widizałam lasek w sukienkach(owszem były ale ile?) starsze kobioety ubierały garsonki,kostumy a młode w częsci spodnie+topik lub spudnica.Najważniejsze żebyś Ty się w tyum dobrze czuła.

Gość natali23
Ja uważam że jeżeli Tobie taki strój odpowiada to też pasuje-oba są fajne. Ale ja osobiście to ubrałabym na wesele jakąś seksowną sukienkę do tego buty też seksowne jakieś na paskach i na szpileczce(jeżeli będzie już lato) a jeżeli nie to jakieś pełne buty na obcasie.

Gość znudzona głupotą
magister psychologii jej chodzi też o wesele: "sorrki ale nie dodałam że idę też na wesele."

Gość natali23
o sorry! Jeżeli to ma być tylko na ślub to oba stroje są ok.Ale jak dla mnie lepszy ten pierwszy. A tak na marginesie: na wesele tj wyżej pisałam... Nie doczytałam...sorki!!!

Gość natali23
Ojej! ale się namieszało:)

Mimo że ejstem szczupła osobą jakoś nie lubie sukienek i już :) no dobra zosatwy ten temat co pasuje a co nie.Dlatego prosze pomóżcie mi jakie dodatki by były idealne do stroju nr 2

Gość a ja robie tak

Moim zdaniem te stroje pasuja na poprawiny nie na pierwszy dzień. Bardziej odpowiednie są sukienki proponowane przez \"a ja robię tak\"

Gość spodnie i tuniki hehehehhe
to lepszy jest ten strój nr 2.A jeśli chodzi o rybaczki to 2006 były modne więc ...........

Gość wikusia 334
czy modne czy niemodne, chodzi o ubranie na wesele, strój zobowiązuje przeciez. Nie mozesz na wesele włożyc ubrania jakbys szła na randkę, bądz na obiad do cioci.

Gość wiesz co gadasz trzy po
trzy.Jasne ten strój nr to lepiej ulice zamiatać(bo tak mozna tweoje zdania wywniskować) a tunika i spodnie to dobre na wszystko.Zero gustu

Gość jaaaaaaaaaa
a ja mam pytanie w jakim sklepie można dostać takie ciuszki jak zestw nr 2?

zestaw nr 2 możesz dostać z Quelle - zamawiasz przez katalog,telefonicznie lub przez internet