sweet kisses 0 Napisano Marzec 6, 2007 Bo kiedyś brałam Diane i cera mi się poprawiła...później przestałam brać tabletki i cera mi się troszkę pogorszyła ale jest oki już.Czy po Cilescie nie pogorszy ki się a może polepszy??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nelke 0 Napisano Marzec 6, 2007 ja mam:D ale z reguly tabletki dzialaja positiv na cere:) pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sweet kisses 0 Napisano Marzec 6, 2007 dziękuję czyli polepszyła Ci się cera? To dobrze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nelke 0 Napisano Marzec 6, 2007 polepsyzla mi sie... ale nie znacy ze u Ciebie bedzie tak samo; zapytaj o wszystko ginekolog. pozdrawiam ja sie pytam i nie szprycuje sie komentarzami 15latek z kafe;) pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a mi tam Napisano Marzec 6, 2007 nic się nie zmieniła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sweet kisses 0 Napisano Marzec 6, 2007 No oczywiście zgadzam się,że każdy organizm reaguje inaczej...Boję się tylko aby mi się cera nie pogorszyła :) Pozdrawiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach