Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama chrzestna __

Pasuje kupić dziecku na roczek ciuszek?? Rozmiar 92 zy 98 na roczna dziewczynke?

Polecane posty

Gość mama chrzestna __

Jest to dziewczynka i ma starszą siostrzyczkę. Pewnie ma po niej pełno zabawek a ja nie chciałabym zdublować. Niestety mała mieszka daleko dlatego mam słaby kontakt i nie wiem czego potrzebuje. Cyz rozmiar 92 byłby odpowiedni?

Gość hmm na
roczek nie pamietam jaki moja rozmiar nosiła ale na 92 kupowalam ubranka jak miala niecale 2 latka teraz ma prawie 2,5 i kupuje na 98. Myślę ze odpowiedni bedzie 92 bo w koncu dłuzej pochodzi jak bedzie wieksze

Gość mama chrzestna __
A myslisz, że wypada dać ciuszek? Np jakiś komplet.

Gość Agata.....
Na roczek to 86 będzie odpowiednie biędzie odpowiedni rozm.,możesz kupić ciuszek ,ale kup tez jakąś drobną zabawkę--niech dziecko też się ucieszy:)

Gość zalezy jaki ciuszek
i gdzie? jak w polskich sklepach to wieksze jak w galeriach np HM mniejsze i tam przeważnie rozmiary są zanizone i np mojej córci do 80 duzo brakuje a ma rok, a polskie firmy np pinokio to juz z 86 wyrasta, ale to tyczy sie body przeważnie bo np komplety ze spodenkami to nie kupuje wiekszych niz 80 bo sa duze i za długie. Nie kupuj wiekszych niz 92, proponuje 86 lub 92, zawsze sprzedawca Ci powie czy to zanizone, czy zawyżone

Gość mama chrzesta ___
STUACJA WYGLĄDA TAK ŻE: nie pracuje i nie mam pieniążkow na dojazd i prezent do małej (mieszka daleko) Dostałam zaproszenie na roczek i nie wiem jak powinnam sie zachować - wysłać kartkę czy prezet też powinnam??

Jasne że pasuje. Polecam piękny dresik w kolorze szaro -czarny w rozmiarze 92. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.

Gość gość
Dla rocznej dziewczynki to raczej rozmiar 86