Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gastarbeiter

Dlaczego Was tak Drogie Panie kręci ,,egzotyka

Polecane posty

Gość gastarbeiter

Pracuję w hotelu w jednej z nadmorskich miejscowości w Hiszpanii. Ciepło, plaże...to się udziela. Nie moge sie nadziwić jak kobiety, w tym także i Polki lgną do czarnoskórych, saudyjczyków itd. Rozmawiam z moimi czarnoskórymi wspólpracownikami i takich nasłuchałem się rzeczy , że szok. Zresztą sam raz byłem swiadkiem jak kobietę w pokoju hotelowym posuwał czarnoskóry amant a jej mąż był na konferencji. Dlaczego to was tak kręci. Ja na czarnoskóra nawet nie chcę spojrzec...

Gość dzikus z buszu
chłopie toś nowść odkrył. to nie wiesz, co to jest babska ciekawośc. A jak się potem kolezankom pochwalą to .............

Gość gastarbeiter
dlatego podczas orgii z nigeryjskimi lub kamerunskimi spoconymi kopidołami zawsze zakładam opaske na oczy,szczególnie podczas siorbania :O

Gość dzikus z buszu
zawsze to co inne to ciekawe:)

Gość ja jestem kobietą
ale nie kręcą mnie plaże ani wielkie czarne kutasy, bo niektórym zapewne chodzi o zaspokojenie tejże ciekawości by potem, jak juz ktos wspomniał, móc pochwalić się koleżance swoją płycizną. ale to tak samo jak z innymi upodobaniami i głęboko grzebać nie trzeba Gastarbeiterze, zadając ty samym pytanie dlaczego ws tak kręci jak dziewczyna połyka? czy naprawde świat się zawali jak nie będzie chciała tego zrobić na pierwszej randce? zastanawia mnie dlaczego niektórzy są tak płytcy...

Gość wiola szalona
ja byłam na wakacjach z rodzicami nad Majorce:) hi hi hi. A tu moge się pochwalić. To był mój pierwszy raz i to z czarnym:)

Gość NICOLA27
czarny jak smola to nie!!!!!!!!!!!!!!ble smierdza oni.ale mulacik taki z cialkiem wysoportowanym mniammmmmmmm i te ogriomne penisy jejku m,dla trakiej dzidy to warto majteczki sciagac:)

Gość jakby sie trafil bialy
milioner to tez by nie pogardzily, kto zastartuje, ten ma wieksze szanse, a ze startuja akurat czarni...Polki i POlacy to nie jest najwyzej notowana nacja za granica, wiec nie maja az takiego wyboru.

Gość Marek z.
Zgadzam się z gastarbeiterem. Najgorsze jest to, że czarni mają warjacej na punkcie białych kobiet. Nie odpuszczają. Te w efekcie ulegaja prędzej czy poźniej. Pamiętam raz byłem na wycieczce i tak się kręcili koo naszych ,że szok. A tym to pasowało. nie wiem czy je przelecieli., bo hotel był duży..........

Gość Monika Sama
Z tym mulacikiem to masz racje. Pobawić się taka dużą zabaweczką to jest to co lubię:)

No i znowu. Mnie nie ciągnie:P Ale jak gdzieś wyjeżdżam, to zawsze kogos do mnie ciagnie. Miałam juz kiedys upierdliwego \"narzeczonego\" w jedneym z arabskich krajów:o Suuuuuper:o Pisał do mnie smsy i dzwonił jeszcez z 1,5 roku po tym, jak wróciłam do Polski i juz nie wiedziałam, co mam zrobic, bo on płakał w słuchawkę, dosłownie jak jeszcze byłam w tym kraju, to się bałam, ale nie jego, bo wiedziałam, ze mi nic nie zrobi, tylko tego, że juz nie wiem, co mam mu powiedzieć. Myślę, ze jakimś kobietom taka napastliwośc może pochlebiac i to wszystko. Niestety ja nie wierzyłam w ani jedno jego słowo i nie dlatego, że był Arabem, ale dlatego, ze bredził od rzeczy... I w ogóle mnie nie rozumiał, w sensie języka:D Jak chciała gdzieś ze mną się wybrac noca, to ja mu tłumaczyłam, ze noca nigdzie z nim nie bedę chodzić, bo nie chadzam z obcymi facetami o tej porze. I pytałam, co to zmieni w jego życiu, jak się spotkamy nocą i dlaczego mu tak bardzo na tym zalezy. A on mi opowiadał jak to znajdzie druga pracę i będzie tyrał po 15 godzin dziennie i wszystko mi kupi:D Myślałam, ze się tam posikam:) Ja mówiłam o czym innym, a on o czym innym.

widze ,ze nie uległaś czarowi i urokowi Araba...a jak tam byłaś to sama czyz kimś/wolna/zajęta

Gość Monika Sama
Ja miałam podobnie w jednej z francuskich miejscowości, dokładnie Dijon, strasznie przykleił się do mnie jeden murzyn. Przez cały pobyt. W koncu dzień przed wyjazdem mu dałam. Raz bo mi się w koncu spodobał. Dwa: z ciekawości. Trzy: byłam wolna, Cztery: nie żałuje, swietny kochanek zwłaszcza mineta kutas całkiem całkiem

Gość niedoświadczona25
No ja jeszcze z murzynem nic z tych rzeczy. Ciekawi mnie to jakby to bylo.:)

Gość puszczam się na prawo i lewo
Mnie kręci wszystko co się rusza i ma fiutka :classic_cool:

Gość Profoser cock
Ja mysle ,że trzeba zaakceptować to że mase Polek wyjeżdża zagranicę. A tam nikt nie patrzy nue widzi. wiec mozna sprobowac skusic się. Najgorzej jak się wroci w ciązy. Także historie naszych dziewczyn beda sie rozwijac. Ja osobiscie nie poszedlbym na czarna ,zółtą, kobietę!

Nie no, sama. Zresztą ja praktycznie co roku wyjeżdżam gdzieś. Byłam już w wielu miejscach, najbardziej napastliwi sa jednak Arabowie. Ale tak idąc ulicą nawet jak ktos zaczepia itd. można się czuc bezpiecznie, nic strasznego się nie dzieje, tylko trzeba nie zwracać uwagi. Najśmieszniejsza sytuacja mnie spotkała jak kiedyś sam na sam zostałam w jadnym miejscu z taki starszym Arabem, około 50. On nie umiał słowa po angielsku, no w ogóle nie mieliśmy się jak dogadać. I pokazywał mi machając rękami, tak jakby pedałując w powietrzu i na moje nogi, ze pewnie ćwiczę:) A ja mu coś odpowiadałam. potem się pytał ile mam lat:) On mi to wsztystko pokazywał, a ja rozumiałam o co mu chodziło:D I mu pokazałam na palcach, bo nic nie rozumiał :classic_cool: A na kobiec złapał mnie za rękę i się śmiał i pokazywał, ze mam piegi na rękach:O Tam w ogóle nikt nie ma piegów, ani takiech małych pieprzyków. I wszyscy się na to patrzą, dotykają, i ich to śmieszy...:o Fajnie. Można się poczuc jak kurczak na fermie:o

Poza tym oni tam mają zupełnie inną kulturę i juz nie chodzi o to, ze każdy się patrzy, że jestem szczupła i blada i mam zupełnie inną skórę i jasne włosy i ich to interesuje, ale o to, że oni tak czaruja kobiety, ale w sumie to sa takie zaloty. Tzn. oni tak tylko mówią i nie można brac tego na poważnie. Jak mówią, z ektoś jest ich aniołem, ble ble, cośtam, jakies farmazony, to jest po prostu taka konwencja towarzyska. tak naprawdę zawsze postawią Araba ponad każdym białym człowiekiem. Chociaz można być ich przyjacielem i wtedy to są świetni ludzie. Ale... nigdy takim przyjacielem nie będzie kobieta. Nigdy. Oni sie z kobietami nie przyjaźnią. Oni najwyżej mogą je adorować. Ale właśnie jest to tylko taka konwencja towarzyska. Nie wynika to z tego, ze naprawde za kims szaleją, czy się zakochali. Bo musieliby się zakochiwac 30 razy dziennie... Dlatego należy wejść w tę konwencję, dać się adorować, ale nie robić nic ponad zachowanie takich pozorów flirtu. I tyle.

Gość Profoser cock
no zdziwiłbyś się jakie laski im dają nie tylko paszteciary...

Gość ZUZA37
Witam, potwierdzam obserwacje gastarbeitera. kobiety zawsze ciągnie do innego koorku i ta ciekawość. One myślą że inny kraj nikt nie zna to ułatwia i wile kobiet , ktore w polsce uchodza za cnotki dopiero tam pookazuje swe oblicze.

Gość idealista pajacu mówiłeś
że to jakaś Rumunka niedopchnięta:O Pewnie masz sentyment do swoich kochanek z trasy Katowickiej:o🖐️