Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Leanne

BABYDREAM

Polecane posty

Tak sie wszscy zachywacają tym kremikiem, więc kupiłam sobie wczoraj i mam małe pytanko:czy kogos uczulił? Pytam, bo mam naprawdę bardzo wrażliwą cerę i nie chce już eksperymentować.

też go kupiłam, wszyscy ta go zachwalali, ale moja skóra go nie zaakceptowała :O szkoda pieniędzy :(

mam cerę mieszaną wrażliwą i zaczęły wyskakiwać syfki :O zaczęłą się łuszczyć :(

Gość uczulanie
Dziwne pytanie. Przecież skłonność do uczuleń jest rzeczą bardzo indywidualną. Różne rzeczy uczulają różnych ludzi. Jedni mają alergię na rumianek, inni dzięki temu ziołu łagodzą zmiany uczuleniowe wywołane przez inne składniki. Nie ma kremów, które byłyby bezpieczne dla wszystkich. Nieprawdą także jest, że natura jest pod tym względem bezpieczna. Jest taka, ale dla tych, którzy źle reagują na syntetyki np.

Gość uczulanie
Sama powinnaś wiedzieć co Ciebie uczula - zacznij sprawdzać składy.

No właśnie za bardzo nie wiem.... Kiedyś krem z rumiankiem mnie uczulił, a inny z tym składnikiem wspaniale mi służył....

Gość Jakastakasobie
wiec widocznie nie rumianek Cie uczulil, tylko jakis inny skladnik tego kremu :) mnie ten kremik nie uczula, ale tez nie zachwyca, zaczyna byc dobry jak wmiesza sie w niego odrobine oleju lub masla karite --- sam krem nawilza bardzo delikatnie, wiec dla doroslej osoby z tendencja do suchosci skory moze dzialac za slabo!!! Warto go wiec ulepszyc, albo uzywac na zmiane z czyms mocniej nawilzajacym. Mi sie tez sprawdza gdy zaraz po umyciu naloze na mokra skore olej, a potem odrobine tego kremu.... nie wszystkie rzeczy dzialaja najlepiej tak jak jest napisane na opakowaniu, czasem trtzeba znalesc na nie sposob ;-)

a dla mnie bomba, buzia wyraźnie mniej mi się przetłuszcza co zauważyły też osoby trzecie. a szkoda pieniądzy? ten krem kosztuje 3-4 zł :P

Ja mam uczulenie na skladnik ktorys w chusteczkach nawilzonych.Cale place czerwone na ciele.