Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość solanka

miłość do końca??

Polecane posty

Gość solanka

mam takie zapytanko! jestem z chłopakiem od 9miesięcy i wiemy ze to prawdziwa miłość. chcielibyśmy być ze sobą do końca. ale ja troche nie wierze w to że on ze mna wytrzyma biorąc pod uwage to ze my mamy po 18latek! słyszałam ze facetom dziewczyna nudzi sie już po ok 1,5 roku! czy to prawda??

ciesz sie tym co masz a nie zastanawiasz sie co będzie za 1,5 ta,ta,ta tra ta ra ja znów chce 18 lat😭

Gość solanka
no w sumie powinnam sie tym cieszyc ale nie chce go stracić, a boje sie ze mu sie znudze!no ale bedzie co ma być...

to zależy od faceta...wiesz są sposoby żeby się nie zanudził... jeśli przez 4 m-ce bedziecie tylko siedziec w domu to nawet wtedy sie mu znudzisz.... chyba że jest domatorem;)

Gość solanka
hehe nie nie jest domatorem! my na nudy nie narzekamy bo zawsze się coś dzieje! przeważnie łazimy ze znajomymi gdzieś po barach, jakieś domówki, a jak jest troche wiecej wolnego czasu to wyjezdzamy gdzies razem... i tak nam leci:D

widzisz że to nie jest tak, nawet jesli teraz masz watpliwosci czy on Cię kocha to będziesz to wiedziała za pare miesięcy. Przecież w życiu różnie bywa...

Gość niunia...
ja jestem z moim ukochanym od 15 roku życia, i od razu wiedzieliśmy że to już tak na zawsze:)Jesteśmy już razem 9 latek i nie długo ślub:) Zamiast się martwić co będzie potem ciesz się nim i kochaj tak mocno jak tylko potrafisz a wszystko bedzie ok!pozdrawiam

Gość olik
moi znajomi byli ze sobą od siódmej klasy podstawówki. Pobrali się w wieku 27 lat, czyli po związku trwającym 13 lat i po dwóch latach byli po rozwodzie z hukiem a teraz nie chcą się widzieć do końca życia. Tak też czasami bywa. A kiedyś byli bardzo zgraną parą.