Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*Gwiazdka Mała

czemu kobiety nie dbają o siebie?

Polecane posty

czasem to aż się nóż w kieszeni otwiera.Dużo moich koleżanek to takie \"modelki\", wymalowane wystrojone a jak sie do nich podejdzie to można zwymiotować- z ust im cuchnie jak z szamba,śmierdzi od nich nieumytą dupą a jak mają okres to wogóle masakra (tak tak nie przesłyszeliście się -węchem można wyczuc z daleka ze mają okres), nie wiem czy one sie nie myją czy co, ale najgorszy to jest chyba zapach zapoconych znoszonych ubran jaki wydzielają osoby z nadwagą,, normalnie masakra, ten pot jest taki kwaśny,zgnily a feee i jeszcze plamy potu pod pachami sięgające aż bioder (tak tak można się tak pocić) nie wiem, czy ci ludzie się nie kąpią? ja choćbym nie myła się tydzień to nie spocilabym się tak i nie waliłoby tak ode mnie, A poza tym smieszną kwestią jest też owłosienie-włosy wszędzie- pod pachami na nogach i o zgrozo między nogami !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 kto w dzisiejszych czasach ma jeszcze tam włosy!!!!!!!!!!!!!!!!!znaczy się kto ich nie obcina!!!!!!! a może znacie jeszcze z autopsji jakieś \"niedociągnięcia waszych koleżanek?

Gość ile masz latek
Bo z postu wynika, że 12.

Gość Co ty opowiadasz
Jakbys sie nie myla tydzien i nie golila pach to tez by ci spod nich smierdzialo Ja jeszcze nie poczulam okresu u kogos ;) Poca sie pachy moje, mimo ze ogolone i zabezpieczone specjalnym antyperspirantem, zwlaszcza prawa mi sie poci strasznie

Gość zimna woda
nie słyszałas ze teraz wraca moda? teraz tam na dole dobrze jest robić dready, wygląda się modniej ;)

oj, co prawda, to prawda:( Miałam kiedyś taką koleżankę, wiecznie tłuste włosy, śmierdziało od niej na kilometr, ale zawsze miała pomalowane pazury na niebiesko czy czerwono!

Gość tak masz rację
na moje oko jakaś 6 -7 klasa podstawówki :D

Gość Pachnidełko się odezwało

Gość Co ty opowiadasz
Nie widzialam jeszcze mlodej dziewczyny/ kobietki ktora by nie miala ogolonych nog i pach, a na plazy nie widze zeby ktores wystawaly wlosy spod majtek U starszych zdarza mi sie widziec ale u mlodych nie

Moim koleżankom do majtek nie zaglądam, więc nie mam pojęcia czy się tam golą.

Gość przykro mi ale..
słyszalyscie to ?w zcyiu nie slsyzalam by ktos obcinal włosy miedzy nogami:)buhahaha

Gość ale piaskownica
Kolejna 'łodezwa' do narodu Wczorajszy wątek http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3423807 Szkoda, że tym paniom, którym tak zależy na higienie narodu, brak kultury osobistej. "Dużo moich koleżanek to takie "modelki", wymalowane wystrojone a jak sie do nich podejdzie to można zwymiotować- z ust im cuchnie jak z szamba,śmierdzi od nich nieumytą dupą a jak mają okres to wogóle masakra" "ja choćbym nie myła się tydzień to nie spocilabym się tak i nie waliłoby tak ode mnie, A poza tym smieszną kwestią jest też owłosienie-włosy wszędzie- pod pachami na nogach i o zgrozo między nogami !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 kto w dzisiejszych czasach ma jeszcze tam włosy!!!!!!!!!!!!!!!!!znaczy się kto ich nie obcina!!!!!!!" RYNSZTOK, ale z misją oświecania narodu ;) I co mnie jeszcze dziwi, to ta zbieżność obserwacji u obu pań - zapach miesiączki, owłosienie łonowe, nieumyte koleżanki. Pozostawię to bez komentarza.

Musiala bardzo blisko podejsc, nawet sie schylic, zeby te okres poczuc, ha ha ha

I mysle ze trzeba bylo sciagnac spodnie kolezance, bo nawet przez jeansy byloby trudno ;)

Zaiste, ciekawa to sprawa :D:D Ja np. nie orientuję sie jak śmierdzi nieumyta dupa, a autorka topiku doskonale zna ten zapach :D

Gość ojojo
czemu czemu? bo w dupie nie ma dżemu....

Nadzieja w tym że ta oświecona osóbka żyje tylko dla M******* jak będzie miał jej dość to i misjonarka zniknie. A swoją droga jak to się dzieje że ona wie co koleżanki mają miedzy nogami, albo raczej w jakim stanie \"to\" mają ;) Interesujące, proszę o odpowidź bo zaintrygowała mnie twoja historia :P

Gość ale piaskownica
Aktualna stopka usera o mówiącym wiele nicku ***Kwiatuszek***: "Żyję tylko dla ciebie M******* pamiętaj o tym" Zadziwiająco romantyczne, zwłaszcza w kontekście innych wypowiedzi "ja choćbym nie myła się tydzień to nie spocilabym się tak i nie waliłoby tak ode mnie, A poza tym smieszną kwestią jest też owłosienie-włosy wszędzie- pod pachami na nogach i o zgrozo między nogami !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 kto w dzisiejszych czasach ma jeszcze tam włosy!!!!!!!!!!!!!!!!!znaczy się kto ich nie obcina!!!!!!! a może znacie jeszcze z autopsji jakieś "niedociągnięcia waszych koleżanek?"

Gość ale piaskownica
hy hy, widzę, że nie tylko mnie to intryguje ;)

nie wiem po co te aluzje,po prostu stwierdzilam ze jest dużo dziewczyn które się nie myją i śmierdzą, i nie wiem czemu mój temat zostal nazwany piaskownicą- a włosy między nogami u koleżanek można zobaczyć na wf jak się przebierają ,nie zaglądam im w spodnie, NIE PROSIŁAM O OBRAŻANIE MNIE TYLKO O WYPOWIEDZI I JESTEM BARDZO CIEKAWA CZY NIE MACIE TAKICH KOLEŻANEK KTÓRE NIE MYJĄ WŁOSÓW (JUZ DODAM ZE NA GŁOWIE BO ZARAZ ZNOWU BEDĄ ALUZJE) I SMIERDZI OD NICH MNIE TO OBRZYDZA !!!!!!!!!!!! A PROPOS \"ŚMIERDZI NIEUMYTĄ DUPĄ\" CHODZIŁO O GÓWNO, SMIERDZĄ TAK JAKBY SOBIE TYŁKA NIE WYCIERAŁY, A CHYBA JAK ŚMIERDZI GÓWNO WIE KAŻDY BO KAŻDY CHODZI DO ŁAZIENKI, NO ALE PEWNIE NIE WY ) A OKRES NIESETY CZUĆ JAK NA WF STOI KOŁO CIEBIE DZIEWCZYNA I ŚMIERDZI OD NIEJ NO ALE WIDZĘ ZE JESTEŚCIE JAKIEŚ CIEMNE BY TO ZROZUMIEC

Sluchaj pisz za siebie, Ja nie mam nosa jak pies i nie czuje okresu u kolezanek, czasami czuje pot innej osoby np w autobusie, ale zeby czuc fetor z dupy, daj spokoj ... :D Swojego gówienka nie wacham, jak mi kupcia leci to do wody i od razu spuszczam, nie wczuwam sie w ten zapach, ktory znam, jak moge nie znac, czlowiekiem jestem i nic co ludzkie nie jest mi obce

Taaa. My nie rozumieć. My ciemna luda być. My też sie nie myć, mieć włosy pod pachami i śmierdzieć. Swoją drogą, kwiatuszku, poprawiłas mi dzisiaj humor tymi pierdami. :D:D:D

Moze te kolezanki pierdza na ciebie a ty myslisz ze to stolec, nie wiem ale na szczescie nie mam podobnych doswiadczen

Gość ale piaskownica
Najbardziej znaczący jest sposób w jaki to zrobiłaś. Niegrzeczny, wulgarny, prostacki. Taka jest też twoja odpowiedź, pozostaje uznać, że inaczej nie potrafisz i puścić to mimo uszu. Poza tym zastanawia mnie jakimi intencjami kierowałaś się, zakładając ten wątek. Piszesz: "a może znacie jeszcze z autopsji jakieś "niedociągnięcia waszych koleżanek?". Myślałaś, że zaczniemy tu wymieniać się naszymi obserwacjami, z pogardą pisać o "osranych dupach", "kupach" i "włosach wystających z majtek"? Poczułaś się obrażona, bo nikt nie potraktował ciebie uważnie i zadrwiono z twojej niedojrzałości, a nie zauważasz, że szydzenie z ludzi jest złe? Dorośnij, moja panno.

Gość ale piaskownica
poważnie*

Ech, troche chyba przesadzilas, takie smierdzace zjawiska nie sa znowu tak czeste, zwlaszcza wsrod mlodych, wystrojonych dziewczyn.

Gość juz chyba wiem co ci dolega
zgodnie z zasadami psychoanalizy nastapila u ciebie fiksacja na fazie analnej - stad te zainteresowanie stanem higieny swoich kolezanek, stad tez wyczuwanie u nich okresu i zapachow nieodczuwalnych dla innych ludzi.