Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JaŁukasz1988

Park wodny sex

Polecane posty

Gość JaŁukasz1988

Czesc Mam problem wielki własnie cie martwie proszę was o rade? więc w niedziele o 12 w parku wodnym zrobyłem jej palcówkę dziewczyne wiadomo ze woda zawiera chrol potem w szatnii doszło do stosunku i konczyłem w jej w srodku miała dni płodne moze zajsc w ciaze w taki sposon

Gość JaŁukasz1988
mowila ze chlor jest swietnym srodkiem anty.

Gość i kolejny palant
bez pomysłu na topik :O

Gość malutka 18
no i witam kolejnego faceta - tatusia na tym swiecie :) teraz czekaj 9 miechow :)

Gość kolejny tatuś
z malutkim pisiorkiem i jeszcze mniejszym móżdżkiem

Gość Tusia20
no ba tomało powiedziane gdybyś w basenie skończył to plemniki umierają.. A ty myślałeś że ona ma w pochwie chlor że jej uwierzyłeś?? NA 100% chciała cię wrobić..Dziecko na 99% będzie. A po czym poznales ze ma dni płodne?

Gość to prowokacja ................
ale jak nie prowokacja to powinniście wyskrobać to dziecko bo jak się dowie jakiego ma debila za tatusia to się samo wyskrobie ze wstydu

Gość JaŁukasz1988
a kiety mozna zrobisz badanie krwi HCG jak to było w 4,03,2007 ???czy badanie krwi wykryje dziecko w ciagu 6 dni czy trzeba poczekac 14 dni a moze nalepiej 21 dni nie wiem sam juz

jeszcze tylko tego by brakowało aby chłopcy kochali się z dziewczynami i strzelali nasieniem do wody...rzygac mi się zachciało, chlor nie chlor, rzadko kiedy teraz są baseny z wodą chlorowaną, wszędzie prawie woda ozonowana! Ale głupoty... Poza tym zastanawiam się w takim razie czy chodzic na basen...niesmaczne to było...

Gość Tusia20
;/ no powiem ci że właśnie większość to chlor a nie ozon... Myślisz że to co ci mówią na basenie to prawda?? test można zrobić już w 6 dniu..

jezeli ten facet mowi serio to musze go poznac ;D toż to ewenement, brakujace ogniwo !