Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Verus

ZAPRASZAM -Na glosowanko

Polecane posty

Gość lololo
Ta kobieta w drzwiach z kłosem w rękach i odsłoniętą piersią?

Gość lololo
A możesz wytłumaczyć co w ogóle ta praca ma wspólnego z rakiem jelita? W ogóle wszystkie prace są jakieś dziwne - co mają jakieś kubeczki do raka?

heh-nie rozumiem tych kubeczkow:)a moja praca nie ma miec nic wspolnego z rakiem jelita.w konkursei ogolnie chodzi o chorobe nowotworowa-niewazne czego,i o to,ze trudno jest zyc normalnie po przejscie przez nia.Interpretacja mojej pracy: Kobieta jest lysa=po chorobie,ma na glowie wieniec laurowy=zwyciestwo(przezwyciezyla chorobe),z tylu za nia jest krajobraz zniszczenia,czern smutek=choroba z ktorej wlasnie ona wychodzi i wchodzi prze nowe drzwi jakby do nowego zycia,zielone drzwi i zielona tkanina=zielen-kolor nadzieji.Kobieta stoi w pozycjin zwanej kontrapostem lecz zamiast o wlocznie czy cos opiera sie o zdzblo gdyz ziarno jest symmbolem zycia-czegos nowego co sie zaczyna.kobieta mA ODSLONIETA JEDNA PIERS co wskazuje na to,ze przypuszczalnie odbyla mastectonie.

Gość asiaaaa23456
zaglosowalam, ale pracy nie widzialam :o

proszobejrzyjcie chociaz pracki i wypowiedzcie sie.:):)

Gość lololo
Teraz jaśniej - zagłosowałam :)

heh:)jestem troche ogolnie rozczarowana bo moja praca byla dosyc duza-50 na 70 a dali tak male zdjecie,ze ledwo co widac;/ DZIEKI WSZYSTKIM!!!:D:D:

a cha-glosowac mozna chyba do18 marca:) wiec prosze o wsparcie:)

Gość Bum Boom
pozdrówy! Głosowałam na 15, 135, 172.

Dzieki Dziewyszynskie:)a podoba wam sie moja praca?jestem zal,ze dali taka a nie inna reprodukcje;/Poizdrawiam!!:)

dzieki dzieki;d;d;d a moze mi ktos powiedziec o co moglo chodzic osoba,ktore wyslaly wianki,butelki,koszule itd.?:)haha

Gość verrrrrrrrraaaaaa
Glosowanko-wieczoroawa pora?:)

Gość szmzm
Też nie rozumiem. Ta koszula jest po prostu haftowana, nic w niej "przeciwrakowego" nie zauważyłam;)

Gość Jez
a moze ten ktos robil to w szpitalu jak byl...albo to pamiatka po zmarlej osobie..ale tak mozna gdybac wiec bez sensu,ze dal ta koszule;/

Gość /* mimiczny Roman
:):):)

Gość łączenie
ZOSTALY TYLKO 2 DNI!!! ZAPRASZAM -------------------------------------------- 15:45 verus do oddania glosu w konkursie plastycznym pt "Rak- to wielka sztuka zyc od nowa" moja praca to 42 Pozdrawiam! http://www.rakdozdrowia.pl/rjelita_konkurs.htm l 15:48 Macham rzesami Niezle Verus czyli ASP 15:52 verus jakis szyd ? Pozdrawiam 15:53 Macham rzesami