Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kenzo2

Jestem sama bo mam ładną buzię ale nie mam figury....

Polecane posty

Gość Kenzo2

Co z tego,że wszyscy mówią,że mam piękne oczy,ładny uśmiech,ładne włosy i w ogóle ładną twarz...jestem zadbana i w ogóle...niemam figury modelki i dlatego jestem sama :(... Czasem nie chce mi się żyć...

Gość bzdury
gadasz gupoty widac nie w tym tkwi to ze nie masz kogos:O moze poprostu odstraszasz facetów swoim zachowaniem albo nie wiem nie wysławiasz sie odpowiednio.

noszę 34-81-61-86 i też jetem sama.Uwierz,figura niewiele ma wsspólnego z szczęsciem,gdyż gusta są rózne i o nich się podobno nie dyskutuje. Powodzenia:-)))

jak bedziesz cenic swoja figure to inni tez ja beda cenic...to normalka..kazda kobieta szuka mezczyzny który zaakceptuje jej figure, zapach zbedne wałeczki itp...:P

chodzi mi o to,ze nie jestem chuda...mam nadwage...jestem gruba a kazdy facet jest wzrokowcem i patrzy na figure

twoja figura jest dla faceta czy facet dla figury...kto dla kogo jest..cen sie kobieto..podnies swoje poczucie wartosci w tym miejscu

staram sie nie myslec o moich faldkach czy wiekszej pupie ale jak spotykam sie z facetami to ic wiecej z tego nie wychodzi tylko ewentualnie przyjazn :(

Gość lucky strike..//
to może schudnij?:O

Gość tak to bywa...
a ja jestem sama mimo, ze mam na odwrot :o

mozesz schudnac ale nie rób z tego problemu i nie odrzucaj samej siebie z tego powodu..bo tworzysz bariere emocjonalana sobie

Gość Gleboka studnia
nastepny topik w ktorym autorka lituje sie nad sama soba, zamiast cos z tym fantem zrobic, a dziwisz sie ze jestes sama?? Kobito, zacznij zyc a nie skomlec i zobaczysz ze te faldki zaczna sie podobac, to Twoj marudny charakter raczej odstrasza. trzymaj sie

Owszem odchudazm się i mam nadzieję,że bedzie ok....Ale zanim schudnę to jeszcze troszkę czasu minie.Jestem osobą pogodną,mam sporo znajomych,którzy nie oceniają mnie po figurze ale niedawno poznałam świetnego chłopaka...On jest wysportowany,pewnie wyobraża mnie sobie jako jakąś modelkę i chce się bardzo spotkać a ja co? Mam mu powiedzieć wprost,że jestem gruba? To od razu Go stracę...a tego bardzo nie chcę,bo swietnie mi sie z nim rozmawia i w ogole :( ech...

Jak poznalam mojego obecnego chlopaka to wazylam z 15 kg wiecej. I jakos sie zakochal, przytulal i dzwigal moje kilogramy :D Nie zauwazalam, zeby mu przeszkadzaly.

enamorada- to super :) Ja sie boje naszego pierwszego spotkania zwłaszcza po ostatniej naszej rozmowie na temat jego zwracania uwagi na kobiece pośladki i piersi....:( Pewnie myśli sobie nie wiadomo co a jak mnie zobaczy to ucieknie...

Jak mu sie nie spodobasz to sie nie zalamuj, znajdzie sie inny, ktoremu sie spodobasz, jak ktos ma z Toba byc tylko dla jedrnych posladkow to raczej nic wartosciowego wspolnie nie stworzycie.

wlasnie,ze prawie nic nie jem...jem tylko warzywa na obiad i cwicze,cwicze

Nie przejmuj sie szczegolnie swoja waga, niech Ci nie przycmiewa wazniejszych rzeczy w zyciu.

Ja tez nie jestem chudzinką i na powodzenie nie narzekam :) Jestem jaka jestem,mam grube kosci po babci i mamie i nigdy nie bede wazyla 50 kg i dobrze mi z tym bo wole byc usmiechnietym paczusiem niz zasuszona wredota :P

Gość maszakra
Ja mam jeszcze gorzej ,Ty jeszcze schudniesz ja nawet jeśli to mam figurę zamrażarki.jestem kwadratowa zero pupy biodra szerokie brzuch miękki.masakra. też mam ładna buzię ale jak faceci orientują się jak wyglądam to ich odrzuca. Boję się chodzić po ulicy. Boję się ładnie ubrać,najlepiej czuje się w bluzie. A ludzie jeszcze gadają o mnie piszą sms-y jak wyglądam.już mam dosyć

Gość kamilwww
Kocham was :) róbcie w zyciu to co lubicie to będziecie zadowoleni ze cos sprawia wam satysfakcje . Jak tak mysle no sam nie jestem piękny idealny itp ale cos tam w zyciu mnie kreci daje radość i mam mniej zmartwień

Gość gość
Autorko a ile wazysz ? Jezeli oczywiscie mozna wiedziec jesli nie to zrozumiem :)

Gość gość
autorka to pasztet! Gruba baba z tapetą na buzi myśli, że jest ładna! Znam takich trochę makijaż na facjatę ale ciało jak jakiś tucznik. No sory ale lochy to mało kto chce. Ruszcie się trochę przede wszystkim dla swojego zdrowia!

Gość gość
faceci nie lubia grubych

Gość gość
- jak Ty sie wyrazasz o czlowieku w ogole? Zero kultury. Przez takich ludzi jak Ty inni maja kompleksy i psychicznie wysiadaja. To ze dziewczyna jest przy tuszy nie znaczy ze nie jest czlowiekiem i nie ma uczuc. I wiesz nie wszyscy tez chca miec suchego badyla.

Gość gość
gość dziś Nikt mi nie wmówi, że gruba obleśna baba jest atrakcyjna! Autorka myśli, że jak się wysmaruje czymś to wystarczy by mężczyźni za nią latali no sory ale sama ma kosmiczne wymagania i zawyżoną samoocenę! Niech się weźmie za siebie skoro wie, że jest gruba zamiast usprawiedliwiać swoje lenistwo! Nie będę się nad nią roztkliwiał bo nie jest już dzieckiem. Nad mężczyznami a nawet nad chłopcami nikt się nie rozczula!

Gość gość
- Nie umiesz czytac ze zrozumieniem czy jak ? Powiedz mi gdzie jest napisane ze Autorka jest "gruba i oblesna"i"mysli ze jak sie czyms wysmaruje to mezczyzni beda za nia latali" ? Dziewczyna napisala ze ma nadwage a nie ze jest niezdrowo otyla...po co kogos tak ciskac ? Fakt dzieckiem nie jest ale nie musisz perfidnie pisac ze jest "locha". A co do mezczyzn to hmm ich wyglad sie dosc rzadko kwestionuje. Wieksza zaduma jest nad kobietami.