Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majamaja

wyniki płci na usg

Polecane posty

Gość majamaja

bylismy wcdzoraj u lekarza i powiedzial ze na 90% bede miala dziewczynkę. powiedzial aby sie jeszcze nie afiszować z tą wiadomościa bo przy nastepnej wizycie moze wyjść juz na 100% chłopak. czy któraś z Was tez tak miala??? czy byla np. tak jak u mnie dziewczynka na ileś tam procent a poźniej na kolejnej wizycie okazało sie że to chłopczyk???

Gość majamaja
ja mam termin na początek czerwca.

Gość majamaja
tez tak mówimy że obojetne czy dziewczynka czy chłopczyk byleby zdrowe było, no ale z ciekawości pytam o te pomyłki i wogóle. teraz chyba bede sie BARDZOOOOO denerwowac do nastepnej wizyty.....

u mnie w 17 tyg ciazy powiedzieli ze na 99% dziewczynka i jest coreczka

Gość hermana
jesli by powiedział ze chłopak to by było pewne, bo znaczy że zobaczył...wiesz co. Ale jesli mówi że dziewczynka to do końca nie wiadomo, bo dziecko mogło sie tak ułozyc że nie widział.

wg bedziesz miala dziewczynke mowie ci, i mam nadzieje kochana, ze malenstwo bedzie zdrowe i wszystko bedzie ok, moja sis urodzila 15 dni temu, hihi zakochalam sie w malenkiej tej istocie trzymaj sie!!

Gość Płeć
W 19tc na usg wyszła dziewczynka,w 25tc na usg wyszła dziewczynka a w 32 tc wyszedł chłopiec.Rodze dopiero w kwietniu więc przekonam się przy porodzie.

Gość majamaja
dziekuje wam, a tobie Suzitka gratuluję dzidziusia :-). mnie jeszcze troszke zostalo do konca. powiem Wam kochane że no kurcze ja jakoś od samego początku nawet jak jeszcze nie myślalam o ciąży to gdy mnie ktos pytal to zawsze mowilam ze pierwszego to chciałabym mieć chłopczyka....teraz gdy jestem w ciąży też jakoś tak myślałam że nie może być innej dzidzi tylko chłopczyl. :-) zobaczymy co wynioknie z dalszych usg, jesli urodzi sie dziewczynka to napewno bedziemy bardzo zadowoleni z jej przyjscia na świat !!!

Gość majamaja
jeszce co do tego "pokazywania" przez dzidziusia miejsca miedzy nóżkami, to maluszek niby na początku pokazywal/ła co tam jest, ale później to juz tak sie przekręcił że trudno było zobaczyć...

U mnie się usg nie pomyliło.Ale przez całą ciaże moja przyjaciółka była przekonana że bedzie córa a urodziła chłopaka.Poprostu może nie było widać to co trzeba :)