Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _bronxik_

jak to mozliwe,ze .................................?????????????????????????????

Polecane posty

Gość _bronxik_

wszyscy mowia,ze po depilacji woskiem skora jest gladka przez min4 tygodnie a mi odrazstaja zawsze po kilku dniach... najpozniej po tygodniu... jak to mozliwe... ?

Gość kammmam
Widocznie nie wyrywasz włosów z cebulkami, a tylko je urywasz. Odrastają jak po goleniu.

Gość _bronxik_
niemozliwe bo zawsze bardzo mnie boli,masakrycznie wiec musze wyrywac razem z cebulkami...

Gość kammmam
Urywanie samych włosów też boli. Obejrzyj to co się wyrwie. Regeneracja wyrwanej cebulki trwa kilka tygodni.

Gość hfffffff
mowia ze po kremie veet pozniej odrastaja a mi juz nastepnego dnia, szkoda

Gość ja depiluję depilatorem
i mam to samo:( odrastają po kilku (dosłownie - 4..) dniach... wyrywane są z cebulkami - właśnie oglądałam je bo tez myślałam że nie wyrywa cebulek, ale wyrywa a one i tak odrastają bardzo szybko.. niezależnie od metody - po golarce i veet oczywiście szybciej, ale po wosku i depilatorze - max 4 dni:( chyba tylko laser zostaje...

Gość _bronxik_
slyszalam,ze laser jest przereklamowany, mowi sie,ze wystarczy ok 5 zabiegow zeby mnie problem z '''glowy" a to nieporawda trzeba zrobic zancznie wiecej zabiegow a efekt i tak nie jest pewny... a to nie jest tani zabieg...

Możliwe, że wyrywasz z cebulkami a włoski odrastają po kilku dniach, a wiesz czemu? Bo może masz zaburzenia hormonalne, np. hirsutyzm? Ja właśnie mam hirsutyzm i też mi po kilku dniach odrastają :(

Gość ja depiluję depilatorem
nie mam żadnych zaburzeń - badałam ostatnio (z innej przyczyny, ale hormony wszystkie w normie) :(