Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mała MIMI***

kto pomoże i czy to duzo węglowodanów?

Polecane posty

Gość Mała MIMI***

czy moje menii zawiera duzo weglowodanów i cal ?? śniadanie: jogurt (120g) danon aksamitny + garsc otrębów granulowanych, jabłko II sniadanie:jogurt naturalny z ziarnami zbóż (175g) mandarynka, jabłko w szkole: kapusniaczek ok.9cm x 4cm (w środku kiszona kapustka z grzybkami i to w cieście kruchym z kminkiem) iii ziemniaczek namowa kolezanki obiad: 1/2 fileta z kurczaka z przyprawami + 2 garści warzyw na patelnie chińskich (HORTEX) na niepełnej łyżce oliwy( i to podlane woda) podwieczorek jogurt naturalny z ziarnami zbóż (175g) kolacja :jogurt (120g) danon aksamitny + garsc otrębów

Gość Mała MIMI***
pomocy!!!

Gość same weglowodany
widze ..

Gość same weglowodany
tylko to mieso to białko

Gość Mała MIMI***
a kalorycznie jak wiecej niż 2000?

Gość same weglowodany
mysle , ze mniej niz 2000 ... tak ok 1600 ...ale nie wiem dokładnie;)

Gość Linki przecież działają już
menii :D hahahaha

Gość Mała MIMI***
mam nadzieje że godzinne ćwiczenia spala cos tych kalorii

Gość same weglowodany
na pewno cos tam z tego spalisz ;) wiesz wg mnie to powinnas jesc lepiej jogurty naturalne ..wiecej białka a mniej wegli i kalorii ;)

Gość same weglowodany
oj przepraszam nie doczytałam dokładnie:D

Gość Mała MIMI***
dzieki wielkie jutro planuje takie meni sniadanie :1/4 wędzonej rybki makreli , kawa bez cukru IIsniadanie: jabłko , woda mineralna 0,5l obiad :surówka z selera z rodzynkami ok 10dag kolacja makrela wędzona ok 1/4 co sądzisz ?

moim zdaniem twoja dieta ma za malo bialka i warzyw. jogurty napakowane sztucznosciami i owoce napakowane cukrem niestety czlowieka nia odchudza, najwyzej wyciencza organizm. faktycznie twoje menii to prawie same weglowodany, kalorii malo, ale za to puste, bo bez bialka i tluszczu organizm ich nie spali tylko odlozy na tluszcz.

tzn. w takich ilosciach to nie bedzie czego odkladac na tluszcz ;) organizm wrecz moze zaczac chudnac, ale zamiast z wycieczenia raczej niz dzieki zdrowemu trybowi odzywiania ;) taka makrelke to cala powinnas zjedc na sniadanie, a do tego albo kromka pelnoziarnistego pieczywa, albo troche warzyw. na obiad surowka z selera w sporej ilosci, ale zamiast slodiutkich rodzynek ze 2 jajka, zeby organizm mial nad czym pracowac, a nie spoczal na slodkich laurach ;) na kolacje jakas rybka albo miesko (na surowo 15-20 dkg) z np. gotowanym warywem i surowka.