Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bonna

21 lat.. czy to nie za wczesniej??

Polecane posty

ja i moj chlopak mamy po 21 lat,oboje studiujemy.. i narazie nie myslimy poważnie o niektórych sprawach. do wczoraj.. gdy mój chlopak powiedział mi, że czuje ze chcialby miec dziecko.. i że po woli dorasta do tego. zaszkowalo mnie to strasznie, ale myslalam, ze to tylko chwilowe, po czym on dzisiaj zaczyna mowic o tym samym.. Cały czas nawiazuje do jakis tematow, a to slubu, a to zareczyn.. przed chwila stwierdzil ze chcialby taka zone jak ja.. kocham go ale narazie nie mysle powaznie o takim zyciu. nie wiem jak mam reagowac na to co mowi, zeby go nie urazic.

Gość hm hmmm
powiedz mu ze ty tez chcesz, ale dopiero wtedy jak bedziecie w stanie sie sami utrzymac i na to dziecko zarobic...

Gość katarina86
mów mu spokojnie ze Ciebie tez interesuje bobasek i wspolne zycie... ale ze na to przyjdzie czas! jest kochany z tego co piszesz:) dawaj mu calutki czas do zrozumienia ze Go bardzo Kochasz,bo chyba tak jest ciom;>

podziwiaj go za uczucia...to jakis budzacy sie instynkt ojcowski..co Ty robisz ze z niego to wyciagasz

kurde wlasnie nic nie robie.. to samo wyszło wczoraj.. opowiadal mi o dziecku ktore widzial, jak szlo z ojecm.. i od tego czasu gada o tym dziecku i gada.. :)

narazie sie usmiecham i zartuje sobie z imion.. :)

Gość s.s
to masz szczescie w moim przypadku to bym chciała miec dziecko a mój facet chce jeszcze poczekac mamy jedno ale ja chciałabym drugie

Gość upupupup