Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mamusia23

DZIS SIE DOWIEDZIALAM ZE JESTEM W CIAZY !!!!!!!!!

Polecane posty

okres spoznial mi sie 16 dni wiec dzis rano niestety nie z porannego moczu zrobilam test AMIL i okazalo sie ze JESTEM W CIAZY!!!! bardzo sie z tego ciesze ale ... no wlasnie ... jest jedno ale DRUGA KRESECZKA BYLA WIDOCZNA GOLYM OKIEM ALE NIE BYLA BARDZO CZERWONA A ROZOWA i dlatego obawiam sie ze nasza radosc jest przedwczesna:( boje sie zrobic 2 test... czy slusznie???

Poczekaj do jutra i zrób raz jeszcze a najlepiej pojdz do gina:)GRATULACJE

Powinnaś udac sie do ginekologa teraz już jest w stanie potwierdzic ciążę.

Gość na pewno jesteś
moja była ledwie różowa , musiałam sie dobrze przypatrzyć i...jestem w 5tym m-cu gratuluję ! A te idiotyczne komentarze sobie oszczędź....przedmówco

serdeczne gratulacje 🌼 spotkałąm cie juz kiedyś na innym topiku ...dotyczył on chyba \"długoletnich\" starczek do których ja należę nie pamiętam czy Ty mialaś długi czas oczekiwania na II kreseczki ale ważne ze sie ich wkońcu doczekałaś!!!!! odważnie!!!:) zrób jeszcze test jutro lub pójdź na bete- będziesz wtedy w 100% pewna no i wtedy gratulacje będa jeszcze większe a teraz niezapeszajmy ;) jednak jutro tojuż tylko formalnosć :) pozdrawiam

aha ... :) jak zobaczylam 2 kreseczke to bylam w szoku :)))))))))))))))) nie wiedzialam czy skakac z radosci czy plakac ze szczescia ale potem dopadly mnie watpliwosci czy to jest ciaza czy nie.... zrobie kolejny test w sobote ale co bedzie jak nie bedzie drugiej kreseczki... nie jestem idiotka:))))) jestem najszczesliwsza kobieta na swiecie:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Gość kleopatrawwanie
A z czego ty sie cieszysz?

nieważne czy kreska jest blada czy ciemna. jeśli jest to ciąża. gratuluje. a w ogóle to ja nie wytrzymałabym 16 dni jakby mi sie okres spóźniał. na drugi dzień poleciałabym do apteki

nie ja nie staralam sie dlugo bo od listopada:) zalozylam nawet watek\"od listopada staramy sie o dzieciatko\" ale zostal skasowany.... poza tym stresowalam sie bardzo ze nie zachodze i zadreczalam myslami i przestalam zagladac wogole na forum ciazowe ale teraz....:)) myslicie ze test mogl sie pomylic???

Gość moje najszczersze kondolencje
:( przegrałaś swoje życie.

nie ja nie staralam sie dlugo bo od listopada:) zalozylam nawet watek\"od listopada staramy sie o dzieciatko\" ale zostal skasowany.... poza tym stresowalam sie bardzo ze nie zachodze i zadreczalam myslami i przestalam zagladac wogole na forum ciazowe ale teraz....:)) myslicie ze test mogl sie pomylic???

hey ja zrobilam test i tez byl slabo widoczny :) dopiero pozniej zrobilam drugi jak poszlam do lekarza i pani doktor nie chciala mnie zbadac;/ bo powiedziala ze jest za wczesnie i nic nie bedzie widac i kazala i zrobic test wieczorem ze jak wyjdzie wieczorem to juz na bank ciaza no i zrobilam i ciaza ;) a jesli nie masz zadnych stresow i zawsze masz regularnie i wogole to na bank bedziesz mama :) heh z terminem na listopad ;) a ja na pazdziernik :)

skad w niektorych z was tyle jadu???? dziekuje za gratulacje :*******************

bardzochcejuzbycmama - GRATULACJE❤️... a Ty nam powiedz szybciutko czy to nie Ty zalozylas kiedys nasz topik \"OD LISTOPADA......\" ,CO????? to TY - jak tak to wpadaj i opowiadaj nam wszystko.....

Gość kolejny przyszły GARKOTŁUK

GRATULUJĘ i tak jak radziłam idż do lekarza u 4 tygodniowego płodu widac już serduszko (tak to zrozumiałam jeśli okres spóżnia Ci sie 16 dni) Powodzenia

bardzochcebycjuzmama - sorki penie coś pomyliłam ;) ale pamiętam Cię (masz charakterystyczny nic)- rzucił mi się w oczy! mimo wszytko długo czy nie długo ważne ze już! ;) nie wiem skad u niektórych tyle złości....niezapominaj ze wiekszość życzy Ci jak najlepiej ...a te \"złosliwe\" to czesto małolaty które nie mają co robić wieczorami!- świadczy to o poziomie ich wypowiedzi... oczywisćie zdawaj realcje z dalszego obrotu sprawy...sobota juz niedługo wiec trochę cierpliwości...jednak ja bym np. już jutro poszła na bete ...bo 16 dni to i tak długo chyba ze miewałaś barzdo nieregularne okresy (ja kiedyś miałam nawet 60 dniowe ale wówczas test wskazywał tylko I kreseczke i ani cienia drugiej) pozdrawiam:)

tak czasami mialam okresy nieregularne do 14 dni spoznienia ... bardzo sie boje ze test sie pomylil:( ale kreska byla bardzo widoczna tylko ze niestety nie az tak jak ta pierwsza... wszyscy cala rodzina sie ciesza a ja .... sie martwie:(

nie martw sie ja też tak miałam ale napewno jestes dbaj o siebie skarbie.... ja polecam test uic view ( z dzidziusiem) jest najpewniejszy ale napewno jestes w ciązy GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Carolka2007
ja zrobiłam test wczoraj wieczorem. I tez były dwie kreseczki. Jeszcze u lakarza nie byłam, ale czuje ze jestem w ciąży. Ty napewno też jestes. :)

Gratuluję!! :D Na pewno jesteś w ciąży! Testy sie nie mylą (chyba że bralas jakies leki hormonalne zawierające HCG). Nieważne jakiego koloru jest kreska - ważne że JEST. Tak nawet piszą na samych testach. ;)

Gość bziku
rewelacja:) dużo zdrówka

Gość IVA24
Ja dzis zrobilam test i wyszedl pozytywnie :)