Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajkaaaaa

Dlaczego on tak sie zachowuje?

Polecane posty

Gość ajkaaaaa

Moj chłopak ma bardzo pesymistyczne nastawienie do innych osób, z góry zakłada ze to jacys fałszywi ludzie, nie toleruje ich, nie chce ich nawet poznac, nawet gdy ja z kims rozmawiam, potrafi sobie od tak pujsc gdzies, nikt inny go nie interesuje, ma wszystkich równo gdzies, nie dozy za tym by poznac jakies nowe osoby, obraca sie tylko pomiedzy domem i pracą. Czemu tak sie dzieje?

Gość 4534543543543
tez taki jestem mam wszystkich w dupie :classic_cool:

Gość ajkaaaaa
nie, ja mysle ze jego inni nie interesuja, przejechac sie przejechał na ludziach, na swoim ojcu, ale dlaczego z góry zakłada ze wszysty ludzie saa fałszywi, mowi mi ze w swiecie to nie jest tak jak ja to myse ze kiedy bede pracowac, sama sie utrzymywac i jak mi w kosc daja to bede iedziec, nastawia mnie do zycia jakby to jakas meczarnia była

Gość ajkaaaaa
a tak na prawde to nie mam zadnego zludzenia optycznego ze zycie to jakas bajka, on mnie pozbawia wiary w szczesliwe zycie

Gość treteteteteteteteteteteta
Musisz z nim powaznie porozmawiac i wydostac pewne rzeczy od niego. Najlepszy bylby psycholog... Pewnie to wina "zimnej" matki lub nieudanych jej zwiazkow; lub jednego i drugiego.