Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale ale ale ale

a miało byc tak pieknie....

Polecane posty

Gość ale ale ale ale

dzis byłam na rozprawie rozwodowej mojej siostry ciotecznej. Bylam swiadkiem. I tak sobie mysle, że ludzie to albo sie w ogole nie znają, kiedy biorą slub, albo są tak zaslepieni miloscią, że nie widzą żadnych wad... Pamietam jak 10 lat temu byli zakochani. On nosił ją na rekach, robił pedicure, malował paznokcie... Wszystko! milosc az p;o grób. Dzis w sądzie byli jka obce sobie osoby. Albo raczej wrogowie... On ma nową kobiete, a moja siostra dziecko na utrzymaniu. On nawet nie nie przejmuje czy dziecko ma co jesc... Kobietki, uwazajcie, nie bądzcie takie slepe. Kochajcie mocno, ale z głową pozdr

moze to robienie pedicure wszystko popsulo;) kobieta powinna miec przed swoim mezem jakies tajemnice,nie odkrywac sie do konca w swym wymiarze biologicznym,tak sadze

To rzeczywiście jest przykre. Moim zdaniem facet po prostu się zakochał w tej babie, dla której zostawił żonę i dziecko. Pewnie owinęła go sobie wokół palca a on zgłupiał na jej punkcie. Szkoda, że piękne związki kończą się czasami w taki beznadziejny sposób. Ja sama biorę ślub w czerwcu i też się boję jak to będzie kiedyś. Tyle się teraz słyszy o zdradach, rozwodach itd. Ale z drugiej strony jakby tylko tego słuchać to nikt nie brałby ślubów i wszyscy żyliby na kocią łąpę. Mam nadzieje, że Twojej siostrze ułoży się w życiu. Głowa do góry. Tyle jest piękna na tym świecie. Ma dzidzię, którą bardzo kocha a jej eks i tak nie będzie szczęśliwy, bo magia drugiego związku w końc pryśnie a szara rzeczywistość będzie zbyt ciężka do zniesienia... Pozdrawiam