Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rymowna viola

ulozmy rymowanke

Polecane posty

Gość rymrymrym
ale z was sa rymowacze , ide czyscic swoje sracze

Gość miesięcznie
ja nie wątpię w moc musztardy ona ma charakter twardy

Gość miesięcznie
czyścić sracze? w jakim celu? lepiej rymuj, tak jak wielu zostałam sama ze sobą?:(

Gość naturystka
(Limeryk o pewnej pani, która oprócz tego,że była naturystką miała inne, rzadkie wśród pań hobby - sędziowała mecze futbolowe) Sędzina piłki, naturystka Na plaży uzywała gwizdka Gdy sąsiadowi stawała pała Natychmiast faul odgwizdywała Prawdziwa damska szowinistka

dzisiaj wiosna do Nas zawitała więc kafeteria na spacer poleciała Mało Nas się tutaj dziś udziela Jakby conajmniej była niedziela:)

Idzie wiosna dobrze wiecie, wszystkie babki będa w kwiecie, w kwiecie wieku oczywista kiedy amor zagwizda :P Jutro czekamy na kwiatki od panów ale od szarmanckich a nie balwanów takich co to powtarzają, za komunistyczny Dzień Kobiet uważaja. Jutro drogie panie przyjmujemy kwiatki a jak trzeba to i piekne szmatki, moc całusków , miłe gadki ... Tylko takim postawimy flaszek wiele trzymajcie się za kieszeń przyjaciele :)

Każdy chłopak kule toczy, czeka aż pryszcz na pupie mu wyskoczy. Codziennie rano gdy pryszcza nie ma, swedzi go inna kula do toczenia. I toczy i toczy ten worek smoczy i parcha i prycha i smarka i łyka i wszystko od tego toczenia go spotyka. A to co toczy to tak naprawde fajfus uroczy. Hm....PS. Nie mam problemów emocjonalnych:P

No nie ten topic nie może umrzeć... ja uwielbiam rymować... Pupa lśni sie niczym jasna kula, tylko dlaczego z lewej strony swędzi kule dziura:)

Codziennie rano gdy ktoś za Tobą kroczy, zapowiada się dzień uroczy. Później się wszystko niszczy, psują się plany gdy chłop podchodzi do Ciebie ojszczany:) Chyba mam dzis trudny dzień;)

justine1982! czy Ty się nie boisz, gdy ktoś od rana za Tobą stoi? :P lub jak cień za Tobą kroczy, przecież może wydłubać Ci oczy! :P

powiedziala pizda dupie nie bedziemy chodzic w kupie na to dupa obrazona- ot y pizdo pierdolona ciebie jebia to tobie placa a nie klepia chuj wie za co

albo i nie :) Pewnie, że się nie boję gdy ktoś za mną kroczy, prędzej jemu oko wyskoczy:P