Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezrobotnaa

Mój facet nie chce mnie puścić za granicę

Polecane posty

Gość bezrobotnaa

Grozi mi że jak wyjadę to się rozstaniemy, podczas gdy on przez całe studia sam wyjeżdżał do pracy za granice i mnie zostawiał samą w każde wakacje. Powołuje się na ten argument ale on twierdzi że jego sytuacja była inna, bo on wyjeżdżał do pracy z konieczności żeby zarobić na studia. Ma uraz do babskich wyjazdów bo ma kumpla który się kiedyś kłócił się ze swoją dziewczyną bo tamta chciała wyjechać ale jemu się to nie podobało ponieważ dziewczyna innego jego znajomego zdradziła swojego faceta za granicą. Ta dziewczyna mu mówiła że ona go nie zdradzi, bo ona jest inna. Jakoś się w końcu dogadali i wyjechała za granice, a potem jak wyjechała to zostawiła go i została za granicą na stałe, a ten chłopak do tej pory nie może ułożyć sobie życia. Teraz mój chłopak myśli że jak wyjade to kogoś poznam albo że nie bede w porządku wobec niego czy jak... :O Tu w Polsce nie moge znaleźć pracy, a bardzo bym chciała nauczyć się w stopniu komunikatywnym języka angielskiego, bo wszędzie w pracy wymagają by znać język obcy. Gdzie mam się tego języka nauczyć jak nie za granicą.

rzuc go dziewczyno nad czym ty sie zastanawiasz pomysl o swojej przyszlosci i zadaj sobie pytanie czy jak dzis posuna sie do szantarzu czy nie bedzie tego robil czesciej i bedziesz musiala wybierac miedzy jego uciecha a twoim poswieceniem

Gość a weź go olej
nigdy nie wiadomo co będzie jak on juz ci grozi to po co ci taki pakuj sie i jedź a jego olej

Gość bezrobotnaa
latwo Wam mowic : olej go , rzuc. jak on ma 31 cm w zwisie , to jak go rzuce to gdzie ja takiego drugiego znajdę?

Gość bezrobotnaa
proszę się nie podszywać