Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość latka

jak pokonać LĘK SPOŁECZNY

Polecane posty

Gość latka

Może zagladają tu jacyś psycholodzy czy też psychoterapeuci, którzy by mogli coś doradzić. A moze ktoś z Was sam się z tym uporał. To koszmar, z którym nie daję sobie rady. Nie stać mnie jednak na wizyty i terapie. Co byście doradzili ??? Mam dosyć ciągłych obaw o to, jak mnie ludzie widzą, poza tym w życiu pracy nie znajdę, bo rozmowy kwal.( jak i w ogóle wystapienia publiczne) mnie przerażają. Moje serce bije szybciej kilka razy w ciagu zwykłego dnia, czerwienię się i pocę w normalnych ( dla innych ) sytuacjach, nie mam ochoty na spotkania z ludźmi, bo czuję się nieswojo, i nie wiem co powiedzieć.. Jak pokonać tą cholerną fobię ???

Gość mam lepszy sposób
najpierw poznać przyczynę bo na pewno jakaś jest

Gość kofana kurka
ja z tym żyję, mam podobnie

Gość a może by tak hmm..
Hej hej! 1)Są takze poradnie psychologiczne bezpłatne-trzeba tylko poszukac(lepsze to niz nic) 2)Zmienic nastawienie.Myslec o sobie pozytywnie:)ze sobie poradzisz,bo dlaczego nie miałabys dostac pracy?jestes tak samo dobra jak inni 3)mimo wszystko wychodzic do ludzi i jeszcze raz wychodzic i lac na stres,na zazenowanie itp:))hehe a co do pocenia ubierac sie w przewiewne rzeczy i taki na których nie widac plam:)-sama mam podobny problem poce sie okropnie;)