Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zielona kredka

Kierownika sie nie wybiera - czyli jak bardzo macie dosc swojego szefa!

Polecane posty

Bo ja bardzo bardz bardzo! Do tego staopnia,ze zastanawiam sie nad zmiana pracy. Oto ja: skonczyłam studia ale z racji,ze nie moglam znalesc pracy w swoim zawodzie zahaczylam sie na rok w sklepie. Moim kierownikiem zostal gowniarz (chlopak nadwymiar zlosliwy, 19sto!!!!!-letni) nie majacy zielonego pojecia jak kierowac i zarazem wspolpracowac ze starszym personelem..porazka

Gość do podszywacza wacia
pewnie zla jeztes bo Cie starej dupy z celulitis nie adoruje. i szans na podwyzke nie masz.

Moi kierownicy to Polacy, którzy mieszkali kilkanaście lat za granicą. Mówią z akcentem, na niczym konkretnym się nie znają (oprócz liczenia kasy) i straszni biznesmeni. Wykonuję prace biurowe, ale jak uznają, że się nudzę, to również sprzątam, niańczę dzieci itp. Każdego dnia zmuszam się żeby tam iść :(

Gość g g g
Tez pracuje w sklepie, moja szefowa jest okropną, fałszywą baba :O znosze ja bo musze, studiuje dziennie i tam dorabiam, wiec poznosze ja jeszcze troche :(

Gość g g g
ale za to ją walę w poroże tzn. okradam z kasy - to pozwala mi znosic tę babe.

Gość g g g
beznadziejnym podszywaczom podziekuje :)

Moj szef jest gejem (zeby nie bylo - nie mam nic do nich). Akurat tak sie sklada,ze jestem fajna lsaka ale wiem,ze praca to praca wiec wykonuje swoje obowiazki zetelnie..problem nie w tym,ze nie dostaje podwyzki (na konkretna sume sie przeciez umawialam) lecz to,ze nie moge wyrazic swojego zdania i podporzadkowac sie calkowicie..inaczej atmosfera w sklepie jest nie do zniesienia...