Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dream -

WIECIE ZE OD PÓŁ ROKU ROKU ...

Polecane posty

Gość dream -

przezywam rozstanie z facetem z ktorym spotykalam sie 2 miesiace ... Powiedzcie ze jestem nienormalna.:o

Gość koniec i kropka
Ja od 3 lat, staż był niewiele dłuższy od Twojego. I kto jest nienormalny? No kto???

Gość dream -
Chyba obie jestesmy :o A czemu sie rozstaliscie ? I ile masz lat ?

Gość dream -
:o

Gość koniec i kropka
Mam 22 lata. Czemu sie rozstaliśmy? To złożone. On twierdził, że nie pogodził się jeszcze z przeszłością. Ja szukałam ciepła i traktowania na serio, chciałam być doceniona jako człowiek. On raczej nie traktował tego powaznie. Do tego doszło zderzenie dwóch silnych, dominujących charakterów... No i koniec. i kropka.

Gość koniec i kropka
Stańczyk - yyyyyy, ale o czym mówisz??? :O

Gość dream -
To jestesmy w tym samym wieku. Macie jakis kontakt ze soba ?

Gość dream -
Jestes teraz kims ? Czy cale 3 lata sama ?

Gość nie wiem ale
naprawde jesteście nienormalne

Gość koniec i kropka
Mamy czasami kontakt mailowy, choć już od pewnego czasu jest całkowita cisza. On jest teraz zagranicą, bo wrócił do domu, do siebie.Ja przez całe 3 lata jestem sama. I z jednej strony mam juz tego tak bardzo dość, że czasami to uczucie aż boli w środku. A z drugiej strony, ja nie wiem...no chyba nie potrafię nikogo poznać.

Gość dream -
My tez wlasciwie nie mamy kontaktu ze soba. 3 lat to naprawde bardzo dlugo :(

Gość koniec i kropka
A Wy dlaczego się rozstaliście?

Gość dream -
Bo on stwierdzil, ze ten zwiazek to chyba nie to czego szukal. Chociaz w sumie nie wiem jaki byl ten prawdziwy powod. Dlugo sie wczesniej znaliscie ?

Gość koniec i kropka
"Wcześniej" to znaczy przed czym? Zanim zaczęliśmy sie spotykać? Nie, to była znajomość dość szybko i zaskakująco zawiązana, taki spontan. I poszło za ciosem. :)

Gość dream -
Rozumiem. My znalismy ok.8 miesiecy, bylam bardzo w nim zakochana, az wreszcie zaczelismy byc ze soba. Ja mam caly czas nadzieje ze wrocimy do siebie :o

Gość koniec i kropka
A co jest najdziwniejsze, to że z upływem czasu te jego cechy, które mi w nim przeszkadzały, zaczynam postrzegać jako jego zalety. W ogóle on z czasem jawi mi się jako coraz bliższy ideału Chociaż wtedy wiele mnie w nim drażniło (i vice versa myśle podobnie), często sie sprzeczaliśmy. Było dość burzliwie, ale... jeju, tęsknię.

Gość dream -
Z biegiem czasu zaczynasz idealizowac! Ja caly czas pamietam o jego wadach, tylko z ta roznica ze ja je naprawde akceptowalam :o

Gość koniec i kropka
8 misięcy? To kawałek czasu, może dlatego tak mocno cały czas Cię trzyma. Przypuszczam, że uczucie takie, jakbyś dostała wreszcie coś cennego, na co długo i niecierpliwie czekałaś, ale wymsknęło Ci się to z rąk i roztrzaskało na drobne kawałeczki.

Gość dream -
Dokladnie, jest tak jak piszesz. Czekalam na niego, dostalam, a potem wymsknal sie.

Gość dream -
Chociaz czuje sie jak wariatka z tymi swoimi uczuciami :o Czytam o ludziach ktorzy sie rozstaja po latach, to maja prawo do cierpien a ja ? My? Nie sadzisz ze to chore ?

Gość koniec i kropka
A wiesz, że ja już chyba straciłam nadzieje, że poznam kiedyś kogoś, z kim się "dopasujemy" wzajemnie. Ja nie wiem nawet jak to wytłumaczyć, ale zawsze jest jakaś bariera, ktorą nie wiadomo jak pokonać. I wychodzi na to, że ja (choc to brzmi cokolwiek idiotycznie) nie umiem nikogo poznać w sensie relacji damsko-męskich.

Gość dream -
Ja czuje sie tak jak Ty. Poznalam nawet kogos, ale wciaz mam w sercu bylego i nie umiem a moze nie chce sie w to angazowac. Obawiam sie ze moglabym skrzywdzic niewinnego faceta, a nie chce tego robic.

Gość dream -
A ten Twoj ex ma kogos ?

Gość koniec i kropka
Wiesz co, ja myślę, że my tęsknimy nie tak do końca za tymi akurat facetami, bardziej za uczuciem bycia pożądaną, atrakcyjną, takie dowartościowanie kobiety, a do tego doszedł jeszcze fakt, że to akurat fajny facet był... No i dlatego teraz za tym tęsknimy. Myślę, że gdyby spotkać znowu kogos, przy którym czułabyś się podobnie, to on przysłoniłby tamtego. Słowem - nie tęsknisz za człowiekiem, tylko za tym, jak Ci przy nim było, jak się z nim czułaś etc. To taka moja teoria.

Gość koniec i kropka
Z tego, co wiem, on jest sam. Ale to dość skomplikowany przypadek :) , wiem, że ma problem sam ze sobą. Moze to też przyczyniło się do tego, że nam nie wyszło...

Gość dream -
Tylko on mi sie tak podobal, pod wszystkimi wzgledami, wyglad, charakter, sposob bycia, jeszcze przy zadnym facecie nie czulam takich emocji. Mozliwe ze poznam kogos kiedys takiego kto obudzi te emocje, ale poki co nic z tego nie wychodzi. Na wszystkich patrze przez pryzmat exa.

Gość dream -
Moj tez skomplikowany, bo on tak naprawde nie wiedzial czego chce, po rozstaniu jeszcze dawal mi do zrozumienia ze nadal cos czuje, ale mimo to zrezygnowal z bycia ze mna. Ja do dzis tego nie rozumiem.

Gość koniec i kropka
To i tak dobrze, że patrzysz. ;) Wszyscy mówią o tym, że na każdego przyjdzie czas, że w końcu trafi swój na swego. Ale skąd oni to kurna wiedzą??? No skąd??? Ja się boję, że mnie to nie spotka. Nigdy.