Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość croydon

a co myslicie o zakupie sukienki przez ebay???

Polecane posty

hej, ja mieszkam w Londynie. szczerze mowiac ogladalam tutaj sukienki i sa beznadziejne. wiesz na jaki pomysl wpadlam? kupuje sukienke w Polsce w salonie, a potem sama ja sprzedam na ebay lub wystawie ogloszenie - i moge dostac calosc sukienki, a nawet sprzedac mozna drozej (bo pewnie wiesz ze ceny sukienek slubnych ksztaltuja sie 500-1000£) propnuje http://www.szarm.pl/index.htm pozdrawiam:)

czesc dziewczyny ja mieszkam w niemczech ale sukienke kupuje w polsce i pozniej moge ja oddac do komisu w tym sklepie i otrzymam kase z powrotem

Gość croydon
sukienki sa sliczne, od ilu ksztaltuje sie cena?

Gość onauk
tez mieszkam w UK i pare razy kupilam cos do ubrania na ebay ale zdarzalo sie.ze rozmiar niby moj a bylo za duze, albo za male albo dostawalo tak gdzie nie trzeba..ja osobiscie balabym sie kupowac sukienke slubna przez ebuy tak bez przymierzenia..

Gość kaaaaaaaaaaaa
przeglądałam tą strone i sukienki są okropne faktycznie nasxze suknie są dużo ładniejsze!!! a tak pozatym to te dziewczyny wyglądaja okropnie na tych zdjęciach (oczywiście nie mówię o modelkach tylko tych prawdziwych pannach młodych) każda dosyć zapuszczona jeżeli chodzi o figurę i wygląd np. brak opalenizny jednak my polki umiemy o siebie owiele bardziej zadbać

wiesz, juz wiele razy tak robilam, kupowalam w Polsce jakas sukienke, bo w Polsce sa ladne rzeczy, a komus sie tu spodobala albo sprzedawalam na eBay - za cene angielska. i tak tez zamierzam zrobic ze swoja suknia slubna,lol :D