Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rhodesian

samotnosc rowna sie z brakiem doswiadczenia

Polecane posty

Gość aga 26 lat
moj maz tez nalezy do tych nizzszych ale jest taki slodki:))

Gość szkaradna poczwara
ja jestem niska i pskudna, i zgadzam sie ze stanczykiem.wlasnie pozarlam tabletke na sen i ide spac-taki to lokrutny los szkarad i poczwar :(

Gość aga 26 lat
ciebie stanczyk dziewcyny nie chca nie dlatego ze jestes brzydki ale dlatego ze wiecznie skwaszony jestes

Gość kalafiorre
do rhodesian: chcialem powiedziec, ze absolutnie nie mozna rozpatrywac tego, ze ktos jest samotny, bo matka natura go obdazyla takim, czy innym wygladem. Na samotnosc przymusowa/pseudo-przymusowa skazujemy sie najczesciej sami poprzez niska samoocene. Innym czynnikiem moze byc wychowanie przez rodzicow lub jego brak. Na zycie uczuciowe czlowieka ma wplyw bardzo wiele czynnikow - jeden z nich to wyglad.... a gdzie reszta?! Nie uogolniajmy! Nie kazdy, kto jest nie wiadomo jak przystojny moze powiedziec, ze nie jest samotny, tak samo w druga strone.

Gość rhodesian
dziekuje Kalafiore ze chociaz Ty uwzgledniasz moj temat bo niby ten Stanczyk taki brzydki a cale forum sie nim zajmuje i chyba o to mu chodzi (pozdro dla brzydala) z ta niska samoocena to sie zgadza musze nad tym popracowac ale gdy tak czytam wasze wypowiedzi to sie smieje do siebie -ludzie maja wieksze problemy ode mnie i sa bardziej pojebani chociaz myslalam ze to jest juz nie mozliwe;p

Gość rhodesian
no tak stanczyk sie wyniosl to jego cala swita takze i nikt nie pozostal mi wierny to forum jest do d... bo na swoj temat jaki rzucilam to nie potrafiono ladnie i madzrze odpowiedziec buu