Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Łowca Jeleni

Kościół Rzymsko-Pedofilski

Polecane posty

No nie wierzę. Uważajcie - w tokszole pospieszalskiego powiedziano wszem i wobec że kościół katolicki jest zwany mafią pedofilską! Na razie tylko w USA, ale i do RP wkrótce to przyjdzie. Oczywiście żadna to nowość (gazety nieklerykalne piszą o tym na okrągło co najmniej 10 lat), ale fakt że słowa te padły w programie fanatycznego katolika zdumiewają. Podobnie jak fakt że powołano w Wolsce stowarzyszenie osób poszkodowanych przez klero-pedofili, oczym doniosło dzisiejsze Życie Warszawy. Tak więc pierwsze koty za płoty. Publiczna korozja watykańskiej mafii postępuje. Pod rządami Kaczorów osiągnęli szczyt swojej władzy - ale teraz już mają tylko jedną drogę: ku przepaści. Bo na szczycie, jak w piosence KombII, nie ma nic - tylko ślady po pokoleniu... Pokoleniu JP2 - będącym takim samym wymysłem i kłamstwem jak wszystkie kościelne dogmaty. Alleluja!

Ech, zadne pierwsze koty za ploty, tym, ktorzy nie chca widziec, zadne dowody nic nie uswiadomia, wszak wszystko to jest spiskiem Zydow i masonow, tudziez gejow. :O 🖐️

No fakt, może to zniechęcić do kościoła - ale tylko tych, którzy utożsamiają kościół z księżmi.

Ja utozsamiam kosciol z przemadrzalymi ksiezmi i wiernymi dobebniajacymi msze w niedziele :O Juz dawno sie zniechecilam.

Ja akurat nigdy się JPII, księżmi, pielgrzymkami etc. nie podniecałam. Może dlatego nie przeżywam żadnego szoku ani kryzysu wiary w związku z kolejnym aferami w KK.

Gość nie bardzo wiem jak mozna
oddzielic kosciól od księzy. Moze od wiary raczej?

Szkolne lata Zadry (nie tak znowu odległe zresztą;))Obowiązkowa lekcja religii w szkole średniej (i obowiązkowo w środku zajęć lekcyjnych - ani się spóźnić, ani zwiać) Pierwsze zajęcia z nowym katechetą. Po pół godzinie czekania pojawił się - 190 cm. wzrostu, drugie tyle w w żywej wadze. Ja - typ kujona - w pierwszej ławce i pierwsza osoba którą klecha ujrzał po otworzeniu drzwi. Dialog: Ksiądz (kładąc mi rękę na ramieniu): - Z ciebie będzie dobra dziwka, bo masz kurewski charakter! Ja (w momencie doprowadzona do furii): -Żadna wrona w szlafroku nie będzie mnie obrażać! Skutki: - rozpętała się wojna dzika, cicha, zajadła i pełna podstępów - w uczonych świętych pismach (i nie- świętych też) zrobiłam się oblatana jak rzadko, co podważyło moją i tak już płytką wiarę , - ugruntowałam się w poglądach na mur, beton, albo na stop z irydo-platyny (podobno jest to coś szczególnie twardego) - negatywny stosunek pozostał mi do dzisiaj, ogólny niesmak również, - również do dzisiaj zastanawiam się do czego klecha zmierzał?

Patataj, patataj, się historia rozwija. Jak wiadomo wszem i wobec \"Rzepa\" i \"Wprost\' odkryły (czytaj: przepisały z \"Faktów i mitów\") to i owo informacji o księżach pedałach (jak mawiają katole) i pedofilach ( jak mawiają wszyscy) z diecezji płockiej, zapomniały jeno poinformować ciemny lud, że tego typu przypadków w łonie polskiego KRK są setki, jako też i innego typu \"fazy\" (w aktualnych \"FiM\" są min niezbyt apetyczne zdjątka fiuta jednego z klechów jakimi onże chwali się w internecie, ubarwiając je też tekstami z dużą zawartością spermy ;) ). Oprócz tego godny odnotowania jest fakt przyjęcia do grona konfratrów jasnogórskich hojnego sponsora tychże, byłego komucha i szarosieciowca Kulczyka doktora Jana. Czekam jeszcze niecierpliwie na wyniesienie na ołtarze innego dobroczyńcy KRK, mitomana i pospolitej gnidy Kluski Romana. Gdzie w tym watykańskim pandemonium jest miejsce dla Pana Boga - nie śmiem pytać

Gość Do ....Minakszi
A czy moze istniec kościoł bez księzy? :-D

Gość Kościoł w Polsce
w szczególnosci kroczy caly czas nie w ta strone co nalezy i tutaj jest problem. Księża zyja w luksusie i uwazają, że im sie to nalezy. Równiez popatrzcie na zakony, czym zakonnicy się zajmuja i z czego zyją. Zakony powolano np. do opieki nad osobami starszymi i chorymi , a w sumie zajmuja sie np. hotelarstwem ... Duzo by pisać na ten temat .....

Gość powinno im sie majatki skonfis
kować. Wszystki9m, całe. Ci, co zostaną dalej w kieckach to księza z powołania. Reszta - won

Tak mi się przypomniało: czyżby Pan Bóg odszedł z tej organizacji razem z ks. Obirkiem? A może nigdy Go tam nie było? Pytam poważnie.

Gość nie moge na to patrzec
Amen!

Gość Bo koscioł to
zakłamanie, prawdy tam nie uświadczysz, a dzisiejszy lud to nie ten lud ciemny i to kupi jak mówi bulterier z PiS-u

Gość Cziucieła
Czytam ja czytam i siem radujem. Jak Was jest więcej to jeszcze nie wszystko stracone. Bo ja mam szczęście jedynie z tymi co to wszystko kupią. Moja rozmowa ze znajomą kasjerką przy okazji zakupu kolejnego numeru FiM; - Niech pani popatrzy, znow kolejny ksiądz - pedoofil. - Nie czytam, tego swiństwa. - Ale to świństwo pisze prawdę. - Nie wierzę im. Powinno sie ich pozamykać. - A czy pani mysli, że gdyby oczerniali tych księży to w ciupie by nie siedzieli? - Mają pieniadze to podplacają, żeby być bezkarnymi. Czy myślicie, że myslenie takich ludzi kiedys się zmieni? Chyba wtedy jak jakis ksiądz pedofil przeleci ich synów lub córki w wieklu młodszoszkolnym. Dziesiejsi księża to w wiekszości butne, zarozumiałe, pyszałkowate chamy. Bez pokory, bez ogladania sie na Boga, ktorego nie znają, żądni kasy, kasy, kasy. U nas zamknieto szpital, choc ludzie bardzo o niego waczyli i budynek przekazano Caritasowi. Powstało za państwowe pieniadze ekskluzywne hospicjum, ktore próżno szukać na liście hospicjów, która wisi w szpitalu onkologicznym. Całościa zarządza ksiądz, wyjatkowy krwiopijca. Pracujące tam pielęgniarki pracuja bardzo ciężko, maja żałosne wynagrodzenie, a kiedy upomniały sie o podwyzkę zostały zbesztane i pouczone, że powinny w takim miejscu w ogóle pracować jako wolontariuszki. Nie piszę jaka kasę trzeba zapłacic aby umieścić tam umierającego.

Waran --> ponieważ osobiście nie miałem do czynienia z instytucją KRK, to o stowarzyszeniu pokrzywdzonych wiem niewiele. Dzisiaj ukazała się informacja na protalu \"lewica.pl\" - sprawdż.

Jeszcze jakieś 10-15 lat i Tych, co wszystko \"kupują\" bedzie jak na lekarstwo, najszybciej ich będzie można znaleźć na cmantarzu :-D :-D :-D. jeszcze trochę i będą mniejszością w tym kraju, a Kościół nie będzie już mógł kłamać, ze ma 95% wiernych Polaków. Bo tych prawdziwie wierzących i praktykujacych zostanie moze z 10%.... dlatego tak im spieszno, zeby Państwo łożyło na ich utrzymanie, bo wierni, którzy dają na tacę albo wyjechali za granicę za chlebem, albo się położyli na wieczność... a ilu jeszcze odejdzie, bo im się oczy wreszcie otworzą na to, ze \"kupują\" buble..... :-) :-) ;-)

Dwa fakty z jednego dnia: Dyskusja w telewizji katolickiej dla zmyłki zwanej publiczną. Temat : pedofilia. Pewna grupka fanatyków cały czas usiłuje wrobić w tę kwstię homoseksualistów.Widocznie nie widzą różnicy pomiędzy dorosłymi panami którzy się lubią wzajemnie a zboczeńcami z których, tak się składa większość jest heteroseksualna i jest pobożnymi mężami i ojcami. Fakty TVN. Skazano za pedofilę kolejnego katolickiego księdza. Nie słyszałem żeby któryś z uniesionych świętym gniewem katoli wyciągnął wnioski z faktu, że co dziesiąty ksiądz to pedofil, tak więc powinno być skazanych za to przestępstwo co najmniej kilkuset facetów w sutannach. A owemu zapuszkowanemu klesze i każdemu z następnych życzę żeby skończył tak jak pedofil z \"Symetrii\".

\"po uczynkach poznają gdzie są uczniowie moi\" powiedział Jezus Chrystus. Obawiam sie ze w KK ich nie znajdziecie. Gdyby byli tam nie było by tego co jest i na co oczy patrzą. Uczniowie Jezusa to prości ludzie, nie mylcie z purpurą i pierścieniami na palcach, w które kazą sie całować. Tak nigdy nie postęowali i nie postępuja uczniowie Pana. Oni miłująsie wzajemnie miłoscią nieobłudną, szanujac sie wzajemnie i radośnie wielbią Boga swoim świętym zyciem. Znam takich:) Szukajcie a znajdziecie:)

nie wiem czy wiecie, ale ostatnio przeczytalam na necie, konkretny paragraf z jakiegos tam praw dla księzy, ze każdy z wtajemniczonych kto wie o przypadkach zachowan ksieży nie takich jak trzeba, zobowiazany jest tajemnica, pod kara exkomuniki:( moga to ujawnic po cichu tylko iedzy soba:( jak poszukam dokladniej to,przesle dokladny paragraf.

Najgorsze jest przeginanie w ktorakolwiek strone, a wrzucanie wszystkich ksiezy do jednego worka oraz nazywanie katolikow \"katolami\" jest takim samym przegieciem jak sluchanie o. Rydzyka :O