Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Swatka

szukam kogoś dla przyjaciółki

Polecane posty

Gość Swatka

szukam kogos dla przyjaciółki. Jest z pd Polski, imię jej Natalia, ma 28 lat i jest brunetką. Ma jakieś 170 cm wzrostu, niebieskie oczy, włosy do ramion(obecnie) i ma kobiece kształty. Samotnie wychowuje dziecko i szuka przyjaciela.

Gość Mądry Roman
kobiece ksztalty ??? Czyli jest Gruba :D:D:D:

BOŻE DZIEWCZYNO TUTAJ SZUAKC KOGOS TAKIEGO! OSZALAŁAS.LEPIEJ MOZE ZABIERZ JA NA DYSKOTEKE

Gość Swatka
Nie jest GRUBA!!!! A Belucci jest GRUBA??????????? Jak uważasz że Monica B jest gruba to moja kumpela też

Gość Swatka
Nie wie o tym ale jej kogoś musze znaleźć. Nie wezmę jej na dyskotekę bo laska straciła na to ochote gdyż wychowuje dziecko, pracuje i nie ma czasu. Hello????? Wiecie jak trudno jest wychować samemu dziecko i pracować, a do tego się uśmiechać, bo ona uśmiecha się często.

Gość Swatka
Matko ludzie przecież nie chodzi mi o to żeby jej ktoś stąd od razu dał pierścionek zaręczynowy....przyjaciel też się przyda. Porozmawiają, pożartują i może on ją gdzieś wyciągnie z domu bo dziewczyna traci wiare w mężczyzn......a to smutne.

Gość Swatka
Jakie ma wymagania? No nie wiem, a czego oczekuje się od przyjaciół?

Gość Mądry Roman
Jak nie ma twarzy Belluci to jest gruba...

Gość ej mądry Roman
sam jesteś gruby -:)jak nie masz twarzy Belucci

Gość Swatka
te Roman a ty jak nie masz twarzy jak Dominic Purcell to to wsadź se piłe mechaniczną w du**e. To jedyne rżnięcie jakie cię czeka! Pozdrowionka

Gość Mądry Roman
Przez skromność nic nie napisze...ale mam ładniejszą buzie... ale ludzie nazywajcie rzeczy po imieniu , Belluci jest wyjątkiem od reguły, Polka jak pisze, że jest przytulaśna, kobieca, krąglejsza, pieszczocha to w 99% jest gruba!

Gość Piękny Romanie
dawaj fotę na forum--ocenimy :)

Gość gość
pierwsza zasada poznawania kogoś nigdy to nie daj się swatać :D Zarówno w realu jak i w necie. Od razu możesz założyć że dziewczyna jest brzydka jak noc albo ma dziecko. Bajki o nieśmiałości możesz sobie darować. Ładna dziewczyna niemowa znajdzie chłopaka w 5 sekund :) Więc po prostu ktoś stara się ci zareklamować jakaś niezwykle gruba dzieciatą kuzynke jako inteligentna tajemnicza i towarzyska osobe jakby była ładna to nie trzebaby swatki. Jeszcze nie spotkałem ładnej co miałaby problem ze znalezieniem faceta. No chyba że mierzy w jakiś księciów :)

Gość gość
Kto i po co odgrzebuje te stary topiki?