Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miałem was wiele

Cecha fizyczna faceta która go skreśla na początku !

Polecane posty

Gość miu-miu
ze złym człowiekiem bym sie nie związała...przynaje racje poprzedniczce🌼

Gość miu-miu
coheed......masz racje:classic_cool:

Czasem widzi się takie pary, że człowiek przeciera oczy ze zdumienia ona szczupła wysoka, obfity biust typ bogini, on niski grubiutki w okularach lekko łysiejący :) chociaż w druga stronę bardzo rzadko ;)

@ coheed przyjemność po Twojej stronie :) \"Czasem widzi się takie pary, że człowiek przeciera oczy ze zdumienia ona szczupła wysoka, obfity biust typ bogini, on niski grubiutki w okularach lekko łysiejący chociaż w druga stronę bardzo rzadko\" więc kto tu patrzy na wygląd. naprawdę...sami tego chcecie panowie :) niedawno miałam okazję poznać kilku holendrów. są tak pozytywni że mimo iż żaden nie był piękny, chętnie poznałabym bliżej każdego. przynajmniej żaden z nich nie stwierdził u mnie zbyt małego biustu czy zbyt niskiego wzrostu, a sami mali nie byli...jak to holendrzy :) naprawdę: lubię tę nację :)

Gość Desperadoooooooooooooo
Obrączka jest cechą fizyczną!! Wszak ją widać!!

Gość Desperadoooooooooooooo
I biust, biust u faceta dyskwalifikuje nie wspominajac już o damskich łaszkach

Gość gosieńnnka
tępa prymitywna gęba,żulerski,niedomyty,widać po nim jakąś agresję chamstwo,lub pogarde lub przeciwnie-picuś glancus zarozumiały lub bawidamek.

Gość niski wzrost brzydka gęba

Gość lllI
-zbyt szczupła, chuda postura - ciuchy w stylu dresa, hiphopowca lub metala

Gość liczy wygląd znaczy biedak

czemu jest tyle kobiet z BMI wyższym od IQ?

Gość jak słoma z butów wystaje

Gość jak jest za bardzo owłosiony
ma wszędzie włosy, w nosie, w uszach, na plecach.Fuj

nie bede sie skupiała tylko na cechach fizycznych, bo to co mnie odrzuca u faceta w wiekszosci przypadków wiąże sie z charakterem i sposobem bycia. a więc: -robienie z siebie macho -brak ambicji, poczucia humoru, niski iloraz inteligencji, -wloski na żel, solarium, złoty łańcuch na szyi... -szpanowanie autem i głosną muzyką z niego płynącą -brak higieny osobistej, -słuchanie m muzyki typu techno, hip-hop(nie znosze tego) -otyłość, -palenie papierosów. co sie tak czepiliscie tego wzrostu? smieszni jestescie. rozumiem ze wysoka dziewczyna wymienia wzrost, bo nie interesuje sie niskimi, ale bez przesady. ja sie ciesze ze nie mam takich problemów i \"oporów\" jak wy. mam 150 cm a moj ukochany 168 cm.oboje jestesmy drobni i szczupli i jestesmy bardzo szczesliwi. nie jest dla mnie wcale za niski ani za chudy. ma ladną twarz i cialo a ponadto tyle wspaniałych cech charakteru ze pozazdroscic. Ciągnijcie sobie dalej tę jałową dyskusje i kłóćcie sie nie wiadomo o co a ja tymczasem wychodzi z moim, skreślonym przez was, ukochanym

Gość Simpiwe
Manila to głupia suka

U mnie facet odpada gdy: - usmiechnia sie a ja widze jego zolte, krzywe i ogolnie zaniedbane zęby - ma rude wlosy (nie podoba mi sie ten typ) - ma farbowane wlosy (!!) - czuje od niego zapach potu (oczywiscie tylko wtedy gdy wiem ze ten zapaszek to wynik nie dbania o higiene a nie np. intensywnego treningu) - nosi zloty lancuch, obcisla koszulke by uwydatnic miesnie, codziennie korzysta z solarium i wylewa na siebie cale opakowanie zelu do wlosow (choc troche zelu mi nie przeszkadza, moj facet wyglada bardzo dobrze w nazelowanych wlosach ale on nie przesadza:) )

Gość asd-fgh-ijk
a jeszcze jedno: niezgrabne, lub niepewne ruchy, nie zapomniałyście o tym ?

Gość kokota
dolek w brodzie zdecydowanie bo kojarzy mi sie z rzymskim cesarzem:D jablko adama jak za bardzo widoczne to chyba tez

Odrzuca mnie gdy facet: -jest herlakiem, -chodzi na solarium, -śmierdzi itd. No i gdy zachowuje się jak macho man z wiejskiej dyskoteki.

Gość GOLAS Z UBTKAMI ZEBOWYMI
NIE MA NIC GORSZEGO JAK FCAET BEZ PIENIEDZY Z BRZYDKIMI ZEBAMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!

@ Simpiwe \"Manila to głupia suka\" Za mało mnie znasz żeby stwierdzać takie rzeczy, więc to świadczy tylko o Tobie. Ja tego że lubię wysokich kolesi nie zamierzam ani wypierać się ani zmieniać :) Nie wiem czemu to moje zdanie tak bardzo drażni aż tylu chłopaków tutaj... :O Zresztą nie jestem jedyna która wymieniła "niski wzrost"

Gość czyste
niski wzrost to jedyna wada ktora dyskwalifikuje faceta calkowicie:o

Gość czyste
no braki w uzebieniu tez nie sa mile widziane:P;)

Gość onna23
do Maluuutkiej - piszesz ze wzrost faceta nie ma dla Ciebie znaczenia i jestes z niskim - 168cm - no dobrze, ale przeciez nie jest on nizszy od Ciebie! Bo masz 150cm. Ciekawe czy chcialabys byc z nizszym? Watpliwa kwestia... To normalne ze Twoj ukochany ma najwieksze szanse wlasnie u dziewczyn, ktore sa Twojego wzrostu. I nikt go tu nie skresla, pisalam tylko ze jak mezczyzna jest nizszy ode mnie to raczej sie z nim nie umowie, bo po prostu lubie chodzic w butach na obcasach i glupio bym sie czula bedac o glowe wyzsza od niego:P Ale jesli niski mezczyzna jest z kobieta wyzsza od siebie i im to w ogole nie przeszkadza to ok:) To tylko i wylacznie ich sprawa i nikomu nic do tego.

no dobrze rozumiem ze wysoka nie zwraca uwagi na niskich. ja gdybym była wysoka pewnie tez chcialabym miec wyzszego. jednak skreślając niskiego faceta tylko ze względu na wzrost mozna odebrac sobie szanse na bycie z cudownym mężczyzną(w koncu to nie wzrost decyduje o wartosci człowieka). dziewczyny wysokie mają po prostu mniejszy wybór jesli chodzi o facetów, bo juz na wstępie skreslają niskich. dlatego ciesze sie ze jestem taka malutka i moge byc z mezczyzną wysokim albo niskim.

Gość maniIa
Jestem ladna i powabna, inteligentna i ambitna...i dzisiaj moge byc tylko TWOJA!