Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miałem was wiele

Cecha fizyczna faceta która go skreśla na początku !

Polecane posty

Gość geny nie przenoszą się
bezpośrednio. A co z dziadkami? już 4 osoby dodatkowe ze swoją pulą, itd... różnie to się dziedziczy, zresztą było w szkole na biologi dawno temu. Na przykładzie fasolek :D

ale chlaniem i paleniem oraz brakiem ruch w okresie dzieciństwa czy młodości może być jak najbardziej.

w mojej rodzinie, tak jak w rodzinie mojego chlopaka, wszyscy od pokoleń byli niscy więc nie gadaj głupot. u mnie w rodzinie trudno znależć kogos kto mialby powyzej 170 cm(o ile ktos taki w ogóle jest). wszystkie niskie kobiety w mojej rodzinie wiązały sie z niskimi facetami. zgadzam sie ze nałogi mogą niekorzystnie wpływac na wzrost, ale ja akurat zadnych nigdy nie mialam i co? mam 150 cm

Gość eheehe
zakochany stanczyk ;):):):):):):):):):):):):)🌼;):):):):):):):):):):):):)🌼;):):):):):):):):):):):):)🌼;):):):):):):):):):):):):)🌼 nie moge no, ciesze sie niemilosiernie 🌼

:) i piosenka:) niech nie mówia, ze to nie jest Miłosc:)

czemu ty wszystko do siebie odnosisz :D równe dobrze możesz mieć geny recesywne dla wzrostu 210 cm :D, będziesz maiła dziecko u którego się one aktywują i będzie ci głupio ;) mam tyki przykład sąsiadów, rodzina z dziada pradziada max 170, a dzieciaki 3 dużo powyżej. Są w różnym wieku, więc chyba 3 razy męża nie zdradziła 🖐️ Chociaż kto wie :classic_cool:

no dobra ale nie pisz ze jak ktos jest niski to jest sam sobie winien. a co do tych genów recesywnych warunkujących wysoki wzrost- w mojej rodzinie nie miałyby prawa takie wystąpić ;)

Gość współczuję tej
twojej dziewczynie stańczyk... mieć faceta z takim podejsciem do życia.....:O

Gość smiesznie by było
gdyby się okazał że zna kafe, zorientowała by się że masz tu taki nick, pamiętała co wypiywałeś i rzuciła cię za to :D to by była dziejowa sprawiedliwość

Gość skoro masz wreszcie
dziewczynę to czemu w święta siedzisz na necie zamiast być z nią???:O

Gość dobrały się 2 złośliwe gnomy
:D 🖐️

Gość skoro masz wreszcie
bo pewnie kity wciskasz na forum:P:P:P

ileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee masz wzrostu 1,50? jejku ale kazdy ma swoje preferencje ja np nie lubie rudych i tu napisalam i co zaraz maja mnie rudzielce tu zaatakowac?? nie przesadzaj.. taki topic, kazdy pisze jak uwaza ale to nie znaczy ze maja cie od razu w odosobnieniu zamknac bo jestes niski, a poza tym co cie interesuje zdanie innych koiet skoro jak twierdzisz masz dziewczyne i ja bardzo kochasz??...

Gość ilerka
faceta skreśla małość: małość wzrostu małość penisa małość kasy !!!

Gość skoro masz wreszcie
większość imion jest pochodzenia łacińskiego, wielkie mi co....:O:O:O poza tym jej imię, którego i tak nie znamy..., oraz kolor oczu jeszcze nie świadczą o tym że piszesz prawdę:P:P:P

Gość posłuchaaj wariatko
a nie tak dawno stanczyk wciskał że nienawidzi kobiet wyzszych niż on

Gość skoro masz wreszcie
Mi się wydaje że to twoje psychologiczne zagranie na forum. Jak ludzie zareagują jak napiszesz że masz dziewczynę

Gość skoro masz wreszcie
zgadzam się z podszywaczem;)

co do mnie stańczyk to zaczynasz być śmieszny. a co do Twej ukochanej to coś nie chce mi się wierzyć w tą historię - gdybyś ją miał nie szykanowałbyś mnie na każdym kroku za to że lubię wysokich facetów. co Cię to obchodzi co ja lubię? przecież i podobno Twoja, wyższa od Cibie i mnie, dziewczyna akceptuje Ciebie takim jakim jesteś.... więc o co Ci właściwie chodzi? o to że teoretycznie nie jesteś w moim typie? a co Ci zależy? :O

Gość bhjhjk
stanczyk nie jest normalny, to czy jest brzydki czy nie to sprawa drugorzędna... z kims takim trudno jest wytrzymać. jak jego lejdi sie o tym przekona i go rzuci to gosc mocno podupadnie na psychice:o

Gość cikill
Trzeba się zastanowić czy on wogóle pisze prawdę. Moim zdaniem blefuje albo coś mu się stało w głowę i nie odróżnia fantazji od rzeczywistości

Ty suko \"wylizuje sromy babciom klozetowym za możliwość skorzystania z kąpieli w pisuarze\" dobry podszyw....hehehe...

Gość gorzej będzie
jak ona go rzuci. Wróci tu z podwójna siłą frustracji. Normalnie jest chamski, jak ktoś się z nim nie zgadza... ale tak to będzie już żałosne.

jak wam dziewczyny podpasowac? chudy nie ok .przy wzrosce 173 ważyłem 59 poszedłem ma siłownie po 2 latach waze 70 ale widac ze ze cwiczę to teraz jestem mięśniak więc tez zle .zeby mam białe ,wszystkie ale troche krzywe zle .zacznijcie jak poznacie kogos mowic mu odrazu ze sie nienadaje bo cos tam oszczedzi to nam chociarz troche czsu nadzieji itp.

Gość stanczyk sie pogubil
bo napisal na poprzedniej stronie ze jego dziewczyna ma poglady podobne do jego..Gdyby tak bylo to by z nim nie byla.Bo przeciez jak on gardzi niskimi ,przecietnymi i brzydkimi to ona powinna gardzic takimi jak stanczyk-niskimi itd.A co do kobiecych piersi...czlowieku nie widzialam wiekszego depa niz ty!!!Co ma wielkosc piersi do karmienia???? Wydaje ci sie moze ze jak ktos ma duze piersi to po porodzie bedzie mial wiecej mleka niz matka ktöra przed zajsciem w ciaze miala male piersi ma mniejsze piersi??Wydaje ci sie ze tam to mleko jest caly czas,jedne maja go mniej ,inne wiecej i dlatego röznice w rozmiarach??:) :) Boze,co za prymityw.Jak rzeczywiscie masz ta dziewczyne to musi byc samarytanka ze z toba jest-i nie nie,nie przez twöj wyglad ale przez twöj pusty rozmyty mözg.

Gość Dementuhe plotki
On nie ma dziewczyny. Chciałby ją mieć ale jej nie ma.

Gość Dementuhe plotki
W każdym razie ta dziewczyna nie wie że Stańczyk jest jej chłopakiem.