Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KARINA.24

DRĘCZY MNIE TO I PRZEZ TO ODECHCIEWA MI SIĘ IMPREZ

Polecane posty

Gość KARINA.24

mam taki problem a mianowicie strasznie trzesą mi się ręce przy stole jak jem. To strasznie wstydliwe. Dzieje się tak na większych iprezach. Dziś znów impreza integracyjna a ja nie mam ochoty przez to iść . czy to choroba ? coś można poradzić? ktoś tak ma?

Gość weź wyluzuj
albo cosik na uspokojenie, i uśmiehc, ubierz sie w ciuchy w których czujesz sie pewnie i jak ci sie cos zdarzy to oddychaj głeboko, bedzie dobrze:D

Gość KARINA.24
najgorsze to jest to że ja jestem odważna pewna siebie a tu takie coś jak ja zachowam sie na własnym weselu:(to jest upokarzające

Gość weź wyluzuj
moze cos na uspokojenie, ? jakis persen na przykład, taką kuracje sobie zrobisz, 2 tygodnie

Gość KARINA.24
znowu było to samo ja juz nigdy nigdzie nie pójde...;(

Gość kostka rubika
no nie przesadzaj

Gość mam tak samo
zawsze kiedy jem w nowym towarzystwie-potem jets normalnie.Lekarz przepisał mi xanax na takie początkowe okresy znajomości jedzeniowych :) Pomógł mi bardzo.

Gość KARINA.24
a to jest okropne skąd to się bierze wogóle?

Gość KARINA.24
a ten lek to w sumie jakie ma właściowości jest na stres?

Gość mam tak samo
xanax jest lekiem na receptę , jego głowne działanie to działanie przeciwlękowe. Przepisał mi je neurolog. Nigdy nie zapomnę pierwszego oficjalnego obiadu po xanaxie byłam na luzie i dłonie nie trzęsły mi się.

Gość kostka rubika
ale nie można go brać za długo, bo uzależnia.gdzieś tak czytałam

Gość mam tak samo
ja nie brałam tego codziennie tylko na 30 minut przed jakims wydarzeniem , czyli ze 2 razy w miesiącu. Chyba wszystkie leki tego typu mogą uzalezniać.

Gość KARINA.24
to straszne głupiego widelca nie mogę utrzymać jeszcze w prawej ręce tak ale w lewej nie ma szans

Gość KARINA.24
macie pomysl skąd coś takiego się bierze bo ja nie potrafie sobie tego logicznie wytłumaczyć

Gość kostka rubika
nerwica?

Gość KARINA.24
nerwica ale z jakiego powodu przecież ja się niczym nie denerwuje

Gość mam tak samo
Na moją pierwszą próbę bez xanaxu zdecydowałam się w restauracji na lunchu, bo wiedziałam, ze będę mogła sobie zamówic cos co się wygodnie je nawet dla tych z "drżączką" jedzeniową.

Gość kostka rubika
Może miałaś niedzwno jakieś długotrwałe stresy?

Gość KARINA.24
a jak się zachowywałas bo ja starałam się wtedy nie jeść

Gość KARINA.24
stresy raczej nie . Z tego co pamiętam to pare lat temu zaczęło się od tego że ja nie mogłam kieliszka utrzymać na imprezie bo mi ręka drżała a od jakiegoś czasu drżą mi ręce wogóle jak coś jem to upokarzające

Gość Ewa pyta
wiecie..co dziewczyny..myslalam, ze tylko ja to mam;) a tu sie okazuje, ze nie.. Rowniez trzesa mi sie rece..i to bardzo...i wlasnie przy stole...

Gość kostka rubika
Może to niedobór magnezu?Badałaś?

Gość KARINA.24
nie badałam może warto to zbadać. Dobrze że nie tylko ja mam taki problem. Nie zapomne ostatniej imprezy to było straszne nie mogłam tego opanować to wkońcu nic nie jadłam

Gość mam tak samo
zanim zaczęłam brac xanax też udawałam, że jestem najedzona! To musiało strasznie głupio wyglądać - dorosła baba nad rozgrzebanym talerzem , która mówi, ze juz się najadła:) Ale ja nawet nie mogłam łyzki z zupą donieśc do buzi bez drżenia. Z xanaxem było łatwo. Potem jeżeli jadłam z ludźmi, których znałam, juz bez xanaxu, zaczęłam zamawiać jeść rzeczy , które jadło się wygodnie nawet mi. Problem mój dotyczy jednak głównie jedzenia w "nowych sytuacjach", z nowymi ludźmi. Często to były spotkania zawodowe. Potem tez troche zamiast xanaxu, piłam jakis aperitif, który mnie rozluźniał. Ale cały czas mam xanax i gdyby nagle ktos mnie wysłał na obiad np. z księciem Karolem, na pewno połknełabym tabletkę :0

Gość KARINA.24
a najgorsze jest to że np w pracy jadam z tymi ludzmi od kilku lat więc czym ja mogę się stresować

Gość mam tak samo
kiedyś pan Pilch przyznał się do tego też!

Gość KARINA.24
mam to samo głupio powiem teraz ale ciesze się że ktoś też tak ma bo myślalam że tylko ja jestem jakaś inna.

Gość kostka rubika
---->karina, a może już sama myśl o sytuacji ( np o jakimś oficjalnym obiedzie) już cię stresuje i powoduje twoje dolegliwości, a potem faktycznie jak masz jeść, to trzęsą ci się ręce.

Gość KARINA.24
ja to jeszcze jak mam ręke w miare opartą o stól to daje rade ale też nie zawsze przez to nie lubie imprez posiadówek przy stole

Gość KARINA.24
niewiem wiesz co nie mam pojęcia czemu tak się dzieje. Nawet jedząc z własnym facetem czasem mam tak