Еlciаа 18 Napisano 3 godziny temu 16 minut temu, Darmowy wafelka tak napisał: Nie było jeszcze sprawy której nie podolalem, oprócz partnerki życiowej. I nie wiem dlaczego kozaczysz bo pierwszy na jakimś zapchajdziurze barze poznany a drugi to jego z rodziny. Ty być może nawet nigdy na randce nie byłaś Tylko ja miałam więcej partnerów i widzę że słuszne postąpiłam ci o tym nic nie wspominając bo teraz wyrzygujesz wszystko kolejny raz, na dodatek przerabiajac po swojemu. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 162 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Co Ty wiesz o pieniądzach. Od nędzy do pieniędzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1776 Napisano 3 godziny temu 22 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Opinie każdy wyrażać może, a jeśli mimo wyjaśnień po raz enty, obstaje przy swoim to musi być głupi i tępy, ot moja opinia o takich. Wierzę, że chciałabyś by wszyscy łykali Twoje racjonalizacje, ale nie ma tak lekko. Wyzywaniem nic nie zmienisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 561 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: a mogłeś u niej... przecież tam waliło papierosami, ściany i firanki żółte były. to po co miałbym tam się myć? Edytowano 3 godziny temu przez kris888 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 488 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Kanadyjskie życie napisał: Perlenbacher Export To Perła tylko w innym języku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 488 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Pokraka napisał: Wierzę, że chciałabyś by wszyscy łykali Twoje racjonalizacje, ale nie ma tak lekko. Wyzywaniem nic nie zmienisz. Siła głosu jakby nie wzmacnia siły argumentów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 128 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Pieprz w moździerzu napisał: Objawiasz niezdrowe zainteresowanie odbytnicze a do tego bezczelnie korzystasz z generatora kocopołów salowej. Tobie chyba też nie podpasowało to forum. Nie było chorego jelenia do upolowania c'nie Już Cię podsumowałam pozerko. Więcej nie trzeba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 29 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał: generatora kocopołów salowej To jakiś upośledzone AI wbudowane w przeglądarke Brave? XD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 128 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Pokraka napisał: Wierzę, że chciałabyś by wszyscy łykali Twoje racjonalizacje, ale nie ma tak lekko. Wyzywaniem nic nie zmienisz. O tym mówię- głupia i tępa jesteś. No nic nie zmieni tego to fakt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1776 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Siła głosu jakby nie wzmacnia siły argumentów. Jak się przeżyje trzy razy bunt 2 latka to płacze krzyki i miotanie się nie robią wrażenia 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1017 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, murb napisał: A niewykorzystane okazje nie wracają. spoko każdy facet ma takie: 'aaaa to o to jej wtedy chodziło!' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1776 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: O tym mówię- głupia i tępa jesteś. No nic nie zmieni tego to fakt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 488 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Pokraka napisał: Jak się przeżyje trzy razy bunt 2 latka to płacze krzyki i miotanie się nie robią wrażenia Taaaak... Doświadczenie na jednak swoją moc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1017 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, kris888 napisał: przecież tam waliło papierosami, ściany i firanki żółte były. to po co miałbym tam się myć? ech i jeszcze się pewnie głupia pytała czy jej przy okazji komin przepchasz, a przecież Ty jesteś informatykiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1017 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, murb napisał: To Perła tylko w innym języku? to chyba piwo z lidla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 488 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał: spoko każdy facet ma takie: 'aaaa to o to jej wtedy chodziło!' Kolega chyba bardzo dosłownie zrozumiał pisanie o prysznicu. To w sumie urocze a my jesteśmy zboczurami. 🫢 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 18 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Maryyyś_+ napisał: Wyprowadźcie mnie z błędu. Czy to nie Elcia powinna się w tej całej inbie obrazić, jeśli już, na Malowanego za określenie, że Gina ładniejsza? Jakbym mu wysłała zdjęcie ze szkoly średniej to tamta by nie miała szans. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 561 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał: ech i jeszcze się pewnie głupia pytała czy jej przy okazji komin przepchasz, a przecież Ty jesteś informatykiem Nie przypominam sobie, żeby takie teksty padły W głowie miałem tylko jedno: zrobić jak najszybciej tego kompa i ... stamtąd 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 488 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: to chyba piwo z lidla Sprawdziłam. Napisali, że jest gorzkie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 94 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: spoko każdy facet ma takie: 'aaaa to o to jej wtedy chodziło!' Przybywam z memem. https://ibb.co/KcX1GxQY 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 488 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: ech i jeszcze się pewnie głupia pytała czy jej przy okazji komin przepchasz, a przecież Ty jesteś informatykiem Ten komin co po Mikołaju się zapchał? 🫢 A to rozwiązła kobieta! Edytowano 2 godziny temu przez murb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 18 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Dirty Sanchez napisał: seksualnych miałaś powyżej 100 A gdzie tam, niedoceniasz mnie, w tysiącach można liczyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 22 Napisano 2 godziny temu 16 minut temu, Pył na wietrze napisał: Widzisz jak cenisz zaangażowanie. Było ten rok wcześniej napisać że męczę, to bym się tak nie otwarła przed Tobą, wiesz dobrze ile mnie to kosztowało bo nie mam czym.sie chwalic tylko wstydzić a ja Tobie zaufałam i wszystko na tacy dostałeś, wszystko. Zaufałam ze nie o atencję Ci chodzi a potem robisz ruchy z randomami że jednak atencje chcesz. Temat zamknięty. Chodzi mi o tę kłótnię i wałkowanie tego. A czy ja gdzieś to wywaliłem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 488 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Pieprz w moździerzu napisał: Przybywam z memem. Pomysłowe i nie można powiedzieć, że nachalne. Edytowano 2 godziny temu przez murb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 162 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 8 minut temu, Еlciаа napisał: Jakbym mu wysłała zdjęcie ze szkoly średniej to tamta by nie miała szans. Szkoły średniej każda była młoda żaden dowód. Pòzniej zależy jak i się dba o siebie i życie ich dobija, niema zmiłuj. Wszystko widać. Edytowano 2 godziny temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zaufany Partner 2 Napisano 2 godziny temu 16 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Ciężko się robi remont jak nie ma się w domu nic do mierzenia. Przecież ciągle mierzy sobie pеnisa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zaufany Partner 2 Napisano 2 godziny temu 16 minut temu, Еlciаа napisał: Tylko ja miałam więcej partnerów i widzę że słuszne postąpiłam ci o tym nic nie wspominając bo teraz wyrzygujesz wszystko kolejny raz, na dodatek przerabiajac po swojemu. Nie ma się czym chwalić, zapewniam cię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darmowy wafelka tak 29 Napisano 2 godziny temu 16 minut temu, Еlciаа napisał: Tylko ja miałam więcej partnerów i widzę że słuszne postąpiłam ci o tym nic nie wspominając bo teraz wyrzygujesz wszystko kolejny raz, na dodatek przerabiajac po swojemu. Nic nowego że nie nadajesz się do związku i nadal mam wątpliwości czy kiedykolwiek byłaś na randce np twoj tekst byl tego typu że tylko byś patrzyla z za winkla czy przyszedłem na spotkanie mental głębokiej fobii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 488 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Zaufany Partner napisał: Przecież ciągle mierzy sobie pеnisa. Każdy ma jakieś hobby. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 22 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Darmowy wafelka tak napisał: Nic nowego że nie nadajesz się do związku i nadal mam wątpliwości czy kiedykolwiek byłaś na randce np twoj tekst byl tego typu że tylko byś patrzyla z za winkla czy przyszedłem na spotkanie mental głębokiej fobii Ty się do niczego nie nadajesz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach