Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pogadaj z nimi -to ludzie też

ile trwa sesja podstawowa?

Polecane posty

Gość pogadaj z nimi -to ludzie też

czy 45 min wystarczy?

Gość kasa najpierw
podstawowa sesja czego???

Gość Kejli Minok
mi sie wydaje ze chyba jak sesja to fotograficzna przecież. ja tez będę miała 5 zdjęć czyli zrobia ok 15 zdjęć. Sama nie wiem ile to potrwa, one układają tren, ustawiają tak, a to tak, a to tło takie,a to takie...

Gość kasa najpierw
my mamy plener i powiedziano nam, że około dwóch godzin

Gość Aga B.
Zależy czy sesja w studio czy w plenerze; W studio spotkałam się, ze sesja trwała 15 minut (!!!!) a w poczekalni była kolejka panien młodych - wyglądało komicznie ;) W dniu ślubu sesja w studio trwa ok 1 h, innego dnia jest wiecej czasu - moje sesje studyjne trwaja ok 2-3 h; Sesja w plenerze w dniu ślubu to zazwyczaj 1-2 h, innego dnia nawet 8 h, a jak wyjeżdżam z Młodymi nad morze - to 3 dni ;)

Gość Gosia_Miłkowska
sesja nad morzem.Wow! a gdzie mozna zobaczyc taka przykładowa sesje?

www.skorpions.pl oni robią śliczne zdjęcia na plaży, ja juz mam zaklepaną inną firmę i też bede mieć na plaży.

Gość Fanka AB
Witamy szanowną panią Agę B fotografa darmowo promującego się na forum Gimbla ... Czyżby teraz akcja darmowego promowania się i szukania klientów przenosiła się na inne fora??:-P Ładnie pani zachwala swoją działalność...:D Zawsze może ktoś naiwny się na to złapie. Do tych trzech dni nad morzem proponowałabym dodać jeszcze trzy dni w Zakopanym i jeden gdzieś tam w Polsce....:D:D:D Wypada jeszcze nadmienić coś o pani super kulturze osobistej, która jest przykładem dla innych. No i ten szacunek do innych osób z branży foto video Swoją drogą to jak najdalej od takich ludzi jak pani…. Sporo na naukach o pani się nasłuchałam..:D

Gość Fanka AB
Do A_B Zainteresowałam się tą firma z Białogardu. Czy oni mogą gdzieś dalej dojechać i czy jest gdzieś w necie ich strona??

Gość Aga B.
do Gosia_Miłkowskalu fotografów znad morza ma piękne portfolia nadmorskie - popatrz na zdjęcia firmy Black&White http://www.bw.dj.pl/ Pozdrawiam!