Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seks za milion dolców

Seks za milion dolarów

Polecane posty

Lepper, Gosiewski czy Łyżwiński... Fuj. Jak sobie o tym pomyślałam, to odebrało mi apetyt na cały dzień :O

Musztarda a może byc w zastepstwie Leszek Miller :D

Obiektywnie rzecz biorąc to akurat pod względem wyglądu Lepper nie jest chyba taki najgorszy. Tak mi sie wydaje no ale nie jestem kobieta :)

Gość bez oporu
Zrobiłabym to bez najmniejszych oporów. Nie czyniłoby mnie to dziwką, bo potraktowałabym to jako jednorazową przygodę, ale zdecydowanie zrobiłabym to, nawet gdybym musiała bzykać się z Łyżwińskim przez całą noc. Przez całe życie nie zarobiłabym takich pieniędzy. Seks to tylko jedna noc, a jak sobie pomyślę ile marzeń swoich i swoich najbliższych mogłabym spełnić mając taką sumę, to nie wahałabym się ani chwili.

Pomimo braku kasy miałbyś jakieś szanse gdybym aktualnie (od 3 lat ;) ) nie była w związku, w którym moja żądza jest regularnie zaspokajana ;)

Gość ło matko boska litości
nie,bo sypiam z zastepca kierownika Biedronki za miske ryzu z marchewka co mi w zupełnosci do szczęścia wystarcza.Czasem mój miły miewa orgazm.Mnie wystarcza ryż.:classic_cool:

Gość ło matko boska litości
jeeeeej :) mam podszywacza! :D :D :D ale fajnie :D

Przydałby się jeszcze jakiś bukiecik słoneczników (ewentualnie niezapominajek :P ) ;)

Jeśli ma być drapanie po pleckach, to będziesz musiał mi się tym samym odwdzięczyć :D Uwielbiam... Mrr... No i jeszcze jeden bukiet ;)

Tylko najpierw muszę uzyskać pisemne zezwolenie mojego Kochanego na takie czułości od pana profesora doktora :P

No to mogę, skoro pan profesor doktor takie obietnice tu składa, się zgodzić na drapanko :classic_cool: