Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wafelek111

dr ledowicz

Polecane posty

czy któraś z was była na wizycie u dr ledowicza w warszawie i jakie wrażenia i ile bierze za wizytę

Gość doda280185
była dwa razy u tego lekarza.raz w cm lim raz w szpitalu na solcu, lekarz robił ma usg ciąży i przy pierwszym powiedziałż że możę sie mylić ale trzeba zrobić badania prenatalne, wyjasnił czemu, oczywiście były łzy bo dowiedzenie się ze można mić nie uleczlnie chore dziecko nie jest miłe, ale powiedział to bardzo delikatnie z podejściem psychologa. dodał równierz ze woli dmuchać na zimne... na szczeście badania wyszły dobrze! kolejne badanie było w 20 którymś tygodniu na solcu, wyszło wszystko ok. lekarz jest naprawde super, jest dokładny jeśli chodzi o usg. polecam... chciałabym żeby był na zmianie przy moim porodzie...

Gość Jasminee
Dr Ledowicz w czerwcu 2005 r przeprowadził u mnie cesarskie cięcie, inny lekarz chciał, żebym rodziła naturalnie synka ważącego 4,730 kg!Pomimo, ze źle znosłam znieczulenie i długo dochodziałam do siebie byłam bardzo zadowolona z opieki dr Ledowicza. Teraz jestem w 9 miesiącu ciąży i zamierzam znów rodzić na Solcu, mam nadzieję, że dr Ledowicz bedzie akurat na zmianie :)

Ja również polecam dr Ledowicza, tak jak wspomniałyście robi bardzo dokładnie usg. Obecnie jestem w drugiej ciąży i właśnie niedawno prywatnie robiłam usg u niego. Polecam!!!