Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stefan telefan

dzien kobiet

Polecane posty

Kobitki poradzcie mi jak mam przetrwac ten dzien w pracy. Pracuje w biurze u mnie w pokoju jest 9 bab ja i jeszcze jeden facet pracuje tutaj od kilku miesiecy wiec nie wiem za bardzo jak sie zachowac kupic po kwiatku czy zlozyc tylko zyczenia jest tez u nas jedna baba taka typowa zolza do nikogo sie nieodzywa i jak se pomysle ze mam jej zyczenia skaladac to az sie boje ponadto w budynku faceci stanowia jakies 20 % wszystkich pracownikow i nawet jak wyjde zapilc to wszedzie te baby czy wszystkim na okolo skaladac zyczenia? najchetniej to bym sobie L4 wzial :P

Gość nie wielbicielka
ale panio bedzie przykro na bak sie obraza:) to swiatowy dzien kobiet proponuje zrobiz zrzute z innymi facetami na tulpianki dla kazdej jeden i zyczenia w iemiu wszystkich facetwo np. rano na biurku zanim przyjda

----> pijawka juz o tym myslalem tylko jak mam tu pracowac do emerytury to nie chce podpadac za bardzo bo pozatym to panie sa dla nas bardzo mile :)

pomysl z kwiatkami dobry..polozyc na biurku..przed ich przyjsciem..albo kupic po czekoladce a zyczenia zlozyc ogolnie wszystkim:)

Gość no wlasnie kwiatek bedzie
milym gestem albo lizaczek .Najgorzej jest przemilczec,wiec zrob cos .A zyczenia mzoesz olac.ja tez nie lubie tych calusow.

Gość wiesz co van
pijawka nie lubie cie paskudo

Gość wiesz co van
A Tylko temu Ciebie nie lubie bo masz paskudny Nick :O Poza tym pocałowałabym Cię w tyłek mmmmmmmmmmmmmm 👄

Gość notabenka222
Kup każdej po jakimś kwiatku np.tulipan ,będzie im przyjemnie a ty bedziesz miał "problem" z głowy.:)

Gość wiesz co van
Kwiatki?? I będzie pajacował przed każdą Babką?? :O Nie lubie takich sytuacji :P Będzie musiał podejść i się cmokać z każdą :O bez sensu :P

Gość wiesz co van
ten post wyżej to przez podszywy ;)

no wlasnie chodzi mi o to calowanie nie lubie tego (no chyba ze z moja dziewczyna) i nie wiem czy caluski na \"niedzwiedzia\" czy w reke

Hejka Wejsc do biura zlorzyc zyczena ogolne na glos i dac 1 pudelko ptasiego mleczka dla wszystkich i niech sie dziela .Bedzie im milo za pamiec .

no to nie caluj..kupcie wino i po kawalku ciasta, poloz na stole i zlozcie zyczenia tak zeby kazda slyszala....

tym co sie odchudzaja kup herbate odchudzajaca, a tym co chca przytyc po batonie, albo kazdej kup po miotle, to sie zawsze przyda wszystko to znajdziesz w biedronce

Gość Hinterus
mam ten sam problem. Jest 6 kobitek w pracy, w tym dwóch nie lubie. Kazda dwójka kobitek siedzi w osobnym pokoju, CO robic ?

Gość .łączenie tematów.
Temat: a ja chciclabym dostac jutro bukiet czerownych róż... 14:16 Mickiri albo tulipanów...ciekawe czy moj chlopak sie domysli jestesmy razem jzu pare miesiecy ale jescze nie dostalam kwiatka 14:21 rossea każdy by tak chciał tylko nie każdemu jest to dane hehehehe 14:22 Andzior Nasze święto, a ja o nim całkowicie zapomniałam...