Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hania***

w lozku z prostytutka?

Polecane posty

Gość hania***

mam chlopaka, od dwóch lat jestem w zwiazku idealnym, mieszkamy razem, jestesmy bardzo szczesliwi, przez dlugi czas bylismy w dlugich zwiazkach. On potem bardzo dlugo byl sam, zupelnie sam, nie wierzyl ze spotka osobe na cale zycie, jego dziewczyna zdradzila go i nie chcial sie z nikim spotykac. To trwalo kilka lat. Potem poznal mnie, zakochalismy sie w sobie, zrozumielismy ze to jest wlasnie to, uczucie na cale zycie. Nie pisze zeby opisywac wam jak cudownie jest nam razem, jakie daje mi poczucie bezpieczenstwa, radosc, jak bardzo mu ufam. Pisze, bo jest jedno ale... Zanim zaczelismy byc razem przyznal, ze przez ten czas kiedy byl sam byl raz w burdelu, bym samotny, cos tam wypil.. Nawet sie nie tlumaczyl, stwierdzil, ze mogl isc na impreze, znalezc kogos na jedna noc ale nie chcial nikogo krzywdzic i ranic. Nie chcial miec wobec nikogo zobowiazan.. Zrobil to z prostytutka... Jest mu glupio, powiedzial mi to raz i obiecal mi ze nie bede do tego wracac, bo strasznie mu przykro i wsyd. Nie mam do niego pretensji bo niby o co mam miec? Ze zrobil to zamin jeszcze wiedzial ze istnieje? Nie wiem co mam myslec...

Skoro piszesz, że nie masz do niego pretensji to o co chodzi? Jeśli to było nim zdecydowaliście się byc razem to poprostu zostaw to w kwestii wspomnień, jego wspomnień. Nie zdradził cię, zachował się w porządku mówiąc ci o tym a ty...uszanuj poprostu jego odwagę. Dlaczego prostytutka?-bo wobec niej faktycznie nie ma żadnych zobowiązań, nie przyjdzie do niego za 9 miesięcy mówiąc, że jest tatuśkiem. A tak poza tym, to nigdy nie zrozumiemy mężczyzn, tak samo jak oni nas, kobietki. Nie rozmyslaj za dużo na ten temat, bo niepotrzebnie namieszasz sobie w związku a po co? Było...minęło...:-)

Gość Było mineło
moim zdaniem powinnaś być wdzieczna, ze masz faceta, ktory jest w stanie przyznac sie do tych gorszych rzeczy..a nie pokazywac jaki to on nie jest idealny... wiele ludzi.... nasi znajomi ...przyjaciele a nawet rodzina ma wiele za uszami... i gdybysmy mieli teraz rozpaczac..nad tym co bylo..hmm.. cieszcie sie ze mieliscie szanse sie sppotkac:):) a nie rozczulajcie..nad jakimis... pomyłkami...kazdy ich doznal... najwazniejsza jest szczcerosc i zaufanie.. on pokazal ze Tobie ufa...

Gość bywalec agencji
Madzia-lena ma rację. Nigdy nas nie zrozumiecie. A zdoświadczenia wiem, że czasami człowiek musi - inaczej się udusi.

Gość Było mineło
z reszta co sie dziwic mezczyzna.. skoro i kobiety tam bywają..:)

Każdyu z nas ma jakąś tam przeszłość przed związkiem z tym jedynym, różne w życiu błędy człowiek popełnia ważne że więcej by tego nie powtórzył

Gość hania***
macie racje, dziekuje wam bardzo.. sama juz nie wiedzialam co myslec, ale faktycznie, zaczne cieszyc sie z tego, ze w ogole mi powiedzial. Zaraz pojde i sie do niego przytule :)

Gość hania***
a dzis z okazji dnia kobiet funduje sobie prezent i jemu tez w postaci... przestaje myslec o tym co bylo gdy nie bylo nas, od dzis liczy sie tylko to co jest teraz i co bedzie :)

Gość billlyyyy
no i dobrze:) masz fajnego faceta, ktory potrafi byc z toba szczery, kazdy popelnia bledy, chociaz nie wiem czy to blad, bo nawet nie wiedzial wtedy o twoim istnieniu, powodzenia zycze

Gość justysiaP
nie dziwie sie ze o tym myslisz, ja pewnie tez wyobrazalabym sobie mojego chlopaka w takiej sytuacji.. ale z drugiej strony, nie masz prawa miec do niego pretensji, ciebie nie skrzywdzil..

Gość _kobra
nie takie same, bo są prostytutkami

Gość pieprzenie bo
mnie nie jest wszystko jedno z kim ide do lozka...

Gość ijhdfskfhdsjkf
moj byl w burdelu majac 17 lat najebal sie i tak se poszedl by uatrakcyjnic noc :/ mimo ze mnie poznal dobre pare lat potem nadal mam jakies pretensje mimo ze mnie nie bylo:/ to takie dziwne wiedzac ze twoj facet byl kiedys w burdelu choc nie powinno cie to obchodzic.... ale juz nie wspominam tego bo to jesgo wkoncu jest co zrobil , on jest soba narazie

Gość kruszynka_wawa
a ja uwazam ze Twoj facet postapil fair i powinnas mu byc za to wdzieczna. Po pierwsze sam przyznal sie do tego a po drugie jak sam powiedzial ,,wolal to zrobic za kase niz z panienka z imprezki" . To chyba swiadczy o nim ze nie chcial zabawic sie kosztem jakiejs panienki. Ciesz sie ze masz takiego faceta. Wiem ze masz zal ale postaraj sie go pozbyc. Moglo byc gorzej.

Gość hania***
ijhdfskfhdsjkf wiem wiem... tez staram sie o tym nie myslec, ale to czasem wraca... poza tym myslalam, ze jestem jedyna ktora ma taki problem, dzieki za to ze sie odezwalas... wiem ze to irracjonalne, miec pretensje za to co sie wydarzylo iles tam lat przed moim poznaniem, rozum rozumie, serce mniej

Gość hania***
--------->ijhdfskfhdsjkf wiem wiem... tez staram sie o tym nie myslec, ale to czasem wraca... poza tym myslalam, ze jestem jedyna ktora ma taki problem, dzieki za to ze sie odezwalas... wiem ze to irracjonalne, miec pretensje za to co sie wydarzylo iles tam lat przed moim poznaniem, rozum rozumie, serce mniej... -------> kruszynka wawa, dzieki za slowa otuchy :) w nieco lepszym swietle spojrzalam na tego mojego mezczyzne :)

Gość hania***
--------->ijhdfskfhdsjkf wiem wiem... tez staram sie o tym nie myslec, ale to czasem wraca... poza tym myslalam, ze jestem jedyna ktora ma taki problem, dzieki za to ze sie odezwalas... wiem ze to irracjonalne, miec pretensje za to co sie wydarzylo iles tam lat przed moim poznaniem, rozum rozumie, serce mniej... -------> kruszynka wawa, dzieki za slowa otuchy :) w nieco lepszym swietle spojrzalam na tego mojego mezczyzne :)

Jak świat światem, faceci zawsze chodzili, chodzą i chodzić do burdeli będą, niekoniecznie jednak mądrym jest opowiadanie o tym swojej kobiecie.... Tyle ,że teraz czasy takie, że niekoniecznie trzeba narażać domowe fundusze na szwank, żeby sobie całkiem miło, bezboleśnie( bez zobowiązań i bez zadnego wysiłku)pobzykać.... sympatia...czat...ach och jakie masz nogi piękne usta ponetne i już, ona jeszcze w prawdzie zdąży powiedzieć żę faceci to świnie i o jedym tylko myślą, ale już nie udzieli odpowiedzi na pytanie czemu tak mysli, bo będzie zajęta szukaniem w pospiechu niebotycznym ( zeby się czasem nie rozmyślił) kluczyków do samochodu jedną ręką drugą zaś dopinaniem pasa do pończoch ( bo powiedział ze lubi, więc byc musi) ....sama się przywiezie, sama się odwiezie, jeszcze zakupy po drodze zrobi.....

Gość hania***

Gość hania***
do bystrej :) nawet sie z toba zgodze,ze sa takie dziewczyny, i ze teraz nie trzeba juz placic za takie uslugi w dobie internetu bo wystarczy troszke sie pozachwycac i po ochac i achac... ale nie wiem co ma piernik do wiatraka... wiesz.. ja nie boje sie ze moj facet korzysta z tego typu "udogodnien". Bardzo mu ufam i nie boje sie, ze skoro raz tam byl to pojdzie i drugi. Raczej mysle, ze szkoda ze tam byl... chociaz wiem ze wplywu na to nie mam;/

Gość ijhdfskfhdsjkf
ja staram sie nie wspominac o tym ale jak pisala hania*** to czasem samo wraca i chcac nie chcac rozmyslam o tym... wiem ze to nie ma sensu (takie myslenie i wypominanie)... tym bardziej ze on mi o tym nie chcial sam powiedziec, dowiedzialam sie od jego znajomych i tak jakos wydusilam to z niego. On nie lubi mowic mi o tych rzeczach bo wie ze bedzie mi przykro .... A wspominam o tym bo jestem ciekawa czy ona mu sie b. podobala czy byla dla niego srednia ... czy byla w tym lepsza ode mnie .. (?) a jak byla lepsza to czy on sobie czasem ja przypomina.... (?) wkurzam sie gdy on twierdzi ze nie ma nic zlego w chodzeniu na dziw** jesli nie ma sie dziewczyny bo dla niego to tak jak chce sie wypic kawę... ale co nic nie zrobie.. najwazniejsze jest to by nie chodzil do burdelu bedac ze mną... pozdrawiam

Gość ijhdfskfhdsjkf
zresztą był wtedy młody i głupi.... choć smiem stwierdzic ze zaduzo nie wymadrzał :P hehe hania*** bylo co bylo, czasu nie cofniesz ani nie zmienisz swojej przeszlosci wiec nie ma po co o tym gadac :D

Gość ijhdfskfhdsjkf
hania przynajmnie twojemu jest glupio ze to zrobil i ma jakis zal lekki do siebie a moj to nie ma ani zalu , chyba nawet cieszy sie ze to zrobil poprostu bylo i nie zaluje... a teraz lece papa

Gość stonkaaa
nie masz o co miec pretensji tylko o to ze Ci nie powiedzial o tym zanim pierwszy raz poszliscie do lozka- brak odpowiedzialnosci- teraz obydwoje mozecie nosic jakiegos syfa :/

Gość hania***
do stonkaaa - myslisz sie, powiedzial mi zanim mnie nawet pierwszy raz pocalowal, wiec kochalam sie z nim swiadomie, poza tym zrobil sobie badania (bez mojej prosby, czul pewnie ze bedzie mi na tym zalezalo) i nie ma zadnego, jak to nazwalas... syfa.

Gość hania***
---------> ijhdfskfhdsjkf wiesz... czujesz dokladnie to samo co ja... tez caly czas mysle jak ona wygladala, czy byla ladna, jak mu z nia bylo. Probowalam zagadnac, ale on powiedzial, ze strasznie duzo kosztowalo go powiedzenie mi o tym i prosil mnie abym nigdy wiecej do tego nie wracala.. Rozumiem go z jednej strony, ale tych mysli tak szybko z glowy sie nie wyplewi;/ a co do twojego faceta... wiesz co:) mysle ze skoro tak otwarcie o tym z toba rozmawia to znaczy ze cie kocha i ma pewnosc ze nigdy tam wiecej nie pojdzie. Inaczej nie mowilby ci, ze nie widzi w tym nic zlego, bo balby sie ze zaczniesz go np. sprawdzac, kontrolowac. Moze uznaje to za normalne, jesli sie jest samemu, ale ta otwartosc swiadczy o tym ze nigdy cie nie skrzywdzi :) pozdrawiam

Gość po prostu facet
bylem w burdelu jak mialem szesnascie lat i nie po to zeby sie zakochac... a zeby poznac co to seks czyli wyżyć sie seksualnie;) I zdarzyło sie ze wrócilem tam bo tką mialem ochote. Problem w tym ze wy kobiety nie rozumiecie ze faceta seks ma dwa oblicza 1 od strony fizycznej tj czerpanie przyjemnosci a 2 to powiedzmy metafizyczne ...czyli to samo co w pkt 1 tylko z osobą do której sie cos czuje a czasem nawet kocha;)... I ja a propos poruszonego tematu nie widze problemu bo dla mnie seks z kurwa to nie jest moralna zdrada ...i tyle