Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Basiaiaiaiaaiaiia6

Czy musze być na czczo przed następującymi badaniami??

Polecane posty

Gość Basiaiaiaiaaiaiia6

jutro ide robić sobie morfologie, badanie na krzepliwość krwi oraz próby wątrobowe i sie zastanawiam czy mam być na czczo czy wczesniej cos zjesc proszę o odpowiedz dzieki

Gość dobra duszka kajkakajaa
hej, powinnas byc na pewno na czczo a mam pytanie... czy te badania - na krzepliwosc i watorbe idziesz robic ze skierowaniem czy sama tak od siebie? jezeli sama, to sa one platne? umawialas sie na nie wczesniej czy jak? powiedz jak to jest, bo ja tez chce je zrobic... moj lekarz olewa ta sprawe... a ja biore tabl anty a on nie chce mi dac skierownaia na to! bezczel....

Gość Basiaiaiaiaaiaiia6
Czesc Bylam na tych badaniach, bo chce zaczac brac tabletki antykoncepcyjne, i moja ginekolog kazala mi je zrobic, bo bez nich nie przepisze mi tabletek, niestety nie robilam ich ze skierowaniem, tylko musialam robic je na wlasny koszt, za wszystko razem z morfologia zaplacilam 57 zl wiec nie najgojgorzej, nie umawiam sie na nie poszlam do przychodni do laboratorium powiedzialam co chce zaplacilam i zrobilam sobie badania . Uwazam ze warto je zrobic dla wlasnegop zdrowia , przeciez ma sie je jedno pozdrawiam ppapapapa

Gość inka1
Dziewczynki chce zrobic badania watrobowe bo musze brac clostilbegyt(hormon),czy do tego badania normalnie pobieraja krew z zyly?

Gość Basiaiaiaiaaiaiia6
tak z zyly, tak jak przy morfologii