Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dominika rubis

nie wierzy

Polecane posty

Gość dominika rubis

niedawno poszlam ze swoim facetem do lozka. jest cudownie a wlasciwie bylo. jest moim pierwszym facetem i stwierdzil ze nie moge byc taka swietna i dzika w lozku skoro nie mialam przed nim doswiadczen. te slowa bvardzo mnie rania. on mi nie ufa w moje zasady - sypiam tylko z milosci i uwaza ze zeby byc tak wyuzdzna w lozku to trzeba miec wielu kolesi na koncie. co zrobic ? tylko nie piszcie zebym zerwala bo za bardzo go kocham. jakie jest wasze zdanie o dziewczynach ktore sa dzikie i wyuzdane w lozku ?

Gość dominika rubis
czy ktos mi pomoze i sie wypowie

Gość dominika rubis
Dlaczego milczycie? Ok. Może przesadziłam gdy włożyłam sobie w odbyt rurę od odkurzacza a jemu dorodną brukiew. Może i mogłam poprzestać na pozycji klasycznej i nie robić szpagatu miziając sobie jednocześnie łechtaczkę zwiniętą w kłębek firanką. Przyznaję, że mogłam nie przypinać swoich mniejszych warg sromowych paskiem do pończoch. Zwyczajnie mnie poniosło. Odpowiedzcie coś.

Hm... dziwny ten Twój facet. Może sam ma kompleksy :)? Proponuje, gdy już dojdzie do sytuacji intymnej, żebyś położyła się jak kłoda i nawet palcem nie ruszyła. Ciekawe, co on na to ;). Jak będzie miał pretensje, to powiedz, że jeśli to jedyny sposób na to, aby uwierzył, że NAPRAWDĘ jest dla Ciebie pierwszy, to będziesz go uskuteczniać tak długo, jak będzie potrzeba. :classic_cool: Zobaczymy, ile wytrzyma :D.

Gość dominika rubis
panowie co o tym sadzicie ? jakie jest wasze zdanie o dzikich i wyuzdanych w lozku kobietach / czy musza sie puszczac zeby byc takie ?

Gość o rany przejmujesz sie
skoro mu dobrze to sie ciesz. mój tez tak gadał ale kompletnie sie tym nie przejmowałam bo to jest komplement kobieto! a skoro cie to drażni to mu powiedz i tyle.

Gość dominika rubis
jak facet mi sugeruje ze sie puszczalam bo jestem swietna w lozku to nie jest komplement !

Gość dominika rubis
chodzi o to ze on tez jest swietny w te klocki

Gość dominika rubis
Może niepotrzebnie tarmisiłam go za uszy z okrzykiem "zerżnij mnie włochaty rosomaku". Może niepotrzebnie zaproponowałam abyśmy użyli czegoś z mojej znacznej kolekcji gadżetów erotycznych, ale takie oszczerstwo? Nie wierzy, że jestem dziewicą. :(