nala26 0 Napisano Marzec 7, 2007 poszukję podróbki tych perfum - czy ktoś mógłby mi pomóc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nala26 0 Napisano Marzec 8, 2007 nikt nie wie gdzie mozna dostac :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość poszukaj tutaj Napisano Marzec 8, 2007 http://www.sklep.znane-perfumy.com/index.php :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nibys 0 Napisano Marzec 8, 2007 mozesz seporah poprosic o probke zapachu. moze akurat sie uda:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nala26 0 Napisano Marzec 9, 2007 nie znalazłam w tym sklepie internetowym tego zapachu :( a sephory nie ma w moooim mmieście :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość poszukaj tutaj Napisano Marzec 9, 2007 oj nala, nala ;) w sklepie do którego link Ci podałam są co najmniej 2 podróbki zapachu Cinema YSL... w kategorii Perfumy Damskie o pojemności 100 ml na stronie 2 jest: "Chimera" firmy Chatier za 21,51zł., a poniżej "Cinderella" firmy Arsene Lupin za 24,99zł. Wystarczyło poszukać :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nala26 0 Napisano Marzec 9, 2007 jest znalazłam :) dziękuję za pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach