Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z problemem

escapelle

Polecane posty

Gość z problemem

czy któraś z was stosowała tabletkę escapelle? przepisał mi ją lekarz i teraz czekam na efekty, powiedział że dostanę szybciej okres więc czekam, na test jeszcze za wcześnie a co jesli escapelle nie zadziała?? mam masę info wyczytane w necie ale chciłabym zasięgnąć porady od kogoś kto był w sytuacji takiej jak ja teraz

Gość malutka 18
jescze niedawno bylam w takiej samej sytuacji co ty.. po ilu godzinach od stusunku wzielas escapelle ?/

Gość z problemem
to była 40 godzina po stosunku jak sie to u ciebie skończyło?? co zrobiłaś??

Gość malutka 18
u mnie tez byla to ok 40 godz po...u mnei nie bylo zadnych objawow ze ja wzielam- moze troszke bralo mnie na wymioty.. poza tym nie mialam krwawienia... okres mialam miec teraz 6 a dostalam predzej czyli 2 :) ogolnie to po wzieciu tabletki to po 17 dniach dostalam normalny okres od ktorego zaczelam liczyc cykl :) nie wiem co mam ci jescze powiedziec.. jak co to pytaj..

Gość z problemem
czyli ona ci pomogla po tych 40 godzinach? ja sie martwie bo niby w sprawie takich tabletek jest tak że jak już doszło do zapłodnienia i zagnieżdżenia się tej zapłodnionej komórki w macicy to oan tej ciąży niestety nie usunie...po prostu się martwię, na pewno mnie rozumiesz skoro byłaś w takiej sytuacji na długo odechciało mi się sexu po takim stresie, jeszcze tak barzdo pragnę by ten stres okazał się bezpodstawny tak niecierpliwie czekam na okres albo do weekendu abym mogla zrobić test ale jak go bede robić to chyba oszaleję ze zniecierpliwienia na wynik, moje gg 3321747 - tak bedzie prościej pogadać moze:) zapraszam:)

Hey, mam pytanie.. bralam escapelle niedawno, miesiaczka wystapilam 2 dni po terminie, ale taka dziwna, co prawda lekarz mowil mi, ze moze nie byc taka jak powinna, ale sama nie wiem.. wpierw byla w miare normalna, wiec zaczelam blister tabletek antykoncepcyjnych (yasminelle), wzielam rano, wieczorem kochalam sie bez zabezpieczenia z chlopakiem tak jak zawsze, teraz nie krwawie praktycznie w ogole, leciutko plamie na brazowo, czy to byla wlasciwa miesiaczka? moze ona tak wygladac po escapelle? bo teraz boje sie, ze jezeli to nie bylo wlasciwe krwawienie, chociaz temepratura mierzona by raczej wskazywala na miesiaczke to ja niepotrzebnie rozpoczelam blister i on mnie wcale nie ochronil. Co o tym sadzicie?