Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misiaczeek

panicznie boje sie zdrady

Polecane posty

Gość misiaczeek

ciąle o tym mysle,zastanawiam sie czy jak gdzies wychodzi to nie pozna jakiejs lask ktora go oczarujei,stresuje mnie nawet jego wyjscie do ulubionego pubu.W pracy poznaje mase kobiet,wiem ze lubi ładne dziewczyny.Moze to glupie ale duzo o tym mysle,brzydze sie zdrada,i jakbym dowiedziala sie o niej to napewno to bylby koniec.To nienormalne,ale jestem zazdrosna o byle dziewczyny:(

Gość minimka
Chyba żadna z nas nie chciałaby być zdradzona... Ja również tego boję się..Wiem,że mnie bardzo kocha,ale boję sie,że jakaś się zacznie kręcic i ulegnie... Te obawy w większości sa bezpodstawne,a z zazdrościa to trzeba walczyć,żeby nie stracić do siebie zaufania Pozdrawiam

Gość misiaczeek
nie,nie bylam,ale podejrzewam ze to strasznie boli.On za to byl czesto zdradzany,mówi ze on nigdy by nie zdradzil,ale tego nie moge byc pewna

Gość zniszczysz ten związek
ciagłą podejrzliwością i zazdrością! facet poczuje się ,jak pies na smyczy(krótkiej) i ucieknie do innej! Kobieto nie wywołuj wilka z lasu! Po co zadręczasz się na zapas?

Gość królicek2
tez sie tego okropnie boje...nie zostalam zdradzona ( jedynie nadwyrężył moje zaufanie) ale lęk i obawy są że tak jak moja mama zostane kiedys sama i to z dzieckiem...

Gość misiaczeek
byc moze,ale nie moge sie powstrzymac