Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Frania Maj

zrobiło się ciepło i ludzie smierdzą potem

Polecane posty

Gość co będzie latem
? :o

Gość jejku.....
dobrze że smierdza potem a nie tera ...:O

:O MNie zawsze najbardziej zastanawiają tacy, co ich na mydło nie stac i pastę do zębów, ale na paczkę fajek codziennie- obowiązkowo. Plus gorzała, którą potem śmierdza z rana:O A jeszcez u mnie w autobusie zawsze jest TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAKI tłok i jakies ciecie się ocierają o człowieka i śmierdzą pod nosem:o 😭

Gość z Tobą na czele Lusesita

Gość ooooooooooooooo
Jak bylo zmno to mieli grube kurtki i fetor potu sie nie wydostawal

najgorzej ze takie wypachnione perfumą laski też są spocone i myślą że nie czuć :O

jeja bez przesady wiadomo ze kazdy sie poci bo to oznaka zdrowia. Jedni poca sie bardziej a innmi mniej. moja kumpela np bardzo sie poci dba o higiene myje sie czesto goli wlosy pod pachami uzywa dobrych antiperspirantow ale coz :( nie zalozy bluzki obcislej np jasnozielonej bo zaraz ma ogromne plamy potu pod pachami. Dziewczyna zdrowa szczupla bardzo dba o higiene. Kazdy sie poci naturalne jest ze bardziej czujemy pot cudzy w swojego nie. Pocenie sie jest tez uwarunkowane genetycznie niestety :(.A co do ludzi ktorzy nie myja sie a zlewaja pachnidlami lub w ogole nie uzywaja zadnych kosmetykow lub ktorzy sie i ne myja i i nie uzywaja zadnych antyperspirantow to zupelnie inna bajka :(

dlatego jak jest ciepło śmigam do pracy piechotą,nie zamierzam wąchać tych smrodów i oglądać dżungi pod pachami jak się rurki w autobusie trzymają,zdrowo,a że 40 minut w jedną stronę no to dla linii dobrze

to ja wam cos opowiem. Konczylam raz zajecia okolo godziny 16 pozna wiosna cieplo piatek. Zaczeli sie zjezdzac studenci zaoczni.Kolo mnie stala kobieta okolo 35 lat no max 38. Miala na sobie taki golf cieply bez rekawow wyszywany zlota nitka. Podniosla lapke do gory aby cos przypiac na tablicy ogloszen a tu taki gaszcz wlosow ze masakra :o myslalam ze zwymiotuje a fetor spod pachy tragiczny. Odskoczylam od niej jak oparzona. Kobitka naprawde mila dalo sie z nia fajne pogadac ale coz odor bil od niej nie do opisania makijazu tona na wlosach zel lakier pianka po prostu szok. Na dodatek zlala sie niesamowicie jakimis perfumami wiec mozecie sobie wyobrazic jaki aromat od niej bil :o

Gość to nie smród to feromony
które teraz na wiosne się uaktywniają

Gość NICOLA27
jEST TAKA ANEGDOTA-A MOZE TO IPRAWDA BYLO! MOWI FACET DO KOBITY W AUTOBUSIE-PROSZE PANI PROSZE ZDJAC TA NOGE Z PORECZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) A TO NIE NOGA BYLA TYLKO PACHA!!!!!!!! A SWAD TAKI JAK NO WIADOMO Z KAD:) I TE CHASZCZE TO FACET FAKTYCZNIE POMYLIL Z DUPA..:)............koszmar jak mozna pach nie golic,!!!!!!!!!!! laski ktore pod pacha sie nie depiluja,niechce myslec co maja w majtkach:)

ja na uczelie mialam szybkim krokiem lekko ponad godzinke do poltorej max. Ale naprawde jak sie ocieplilotuptalam piechotka. Poza tym lubie chodzic. Wiosna lato to byla sama przyjemnosc :) nieraz sie jeszcze po kumpele wstepowalo a korzysc do dzisiaj posladki i uda mam jak stal :) bo ja uwielbiam chodzic i robie to bardzo czesto w miare mozliwosci :) sloneczko zlapalo gole raczki marzenie ;) a w autobusie uniklam roznych niefajnych widokow i rownie niefajnych woni.

Gość taktaktak
Jak to dobrze ,że po tym spacerku sama siebie nie czujesz - tylko nie ruszaj łapkami , a już na pewno ich nie podnoś! Spróbujcie pięknoty same siebie powąchać i wyjdzie , że to ci dopiero fetor jest

ups uniklelam mialo byc :) gapcia ze mnie ale to przez dwa moje psy jeden siedzi na biurku i traca mnie nosem a drugi wpakowal sie na kolana i pisac przeszkadza bo chce zeby go glaskac :) :D

taktaktak z wdnej strony masz racje a z drugiej no coz ja nie mam problemow z poceniem sie zbytnich poza tym w torebce zawsze nosze chusteczki odswiezajace i dezodorant w kazdej chwili moge sie odswiezyc a latem to juz na pewno :)