Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zakłopotana18

POMOCY !!!!

Polecane posty

Ponad 2 tydzień temu uprawiałam stosunek ..ale mój partner miał prezerwatywy i doszło do wytrysku .... ja w tym czasie miałam dni płodne i wczasnie stosunu wyleciała mi jakaś biała wydzielina ... moj patrner mowil ze nie pękł a okres mi sie spoznia i nie mam zadnych obiaw aby sie zblkizal .. tytlko mam ochoty na slodkosci i rozne dani inaczej zachcianki ...pozatym rosna mi piersi ....i w dole brzucha mam czesto bole jak i nie raz jajniki mnie za kuja ... .. nie moge biegac bo odrazu boli mnie brzuch .. i jak go gniate robi mi sie slabo .. czy moge być w ciaży ?Prosze pomożcie mi ...

Nikt nie udzieli Tobie odpowiedzi pewnej na 100%, dlatego proponuję abyś zrobiła test ciążowy. Trzymam kciuki i daj znać jaki był wynik. Pozdrawiam :)

Gość nie jestes w ciazy
to biale - to Twoje "soki"

Nie wiem. Co do białej wydzieliny to jeżeli obserwujesz swój cykl, to wiesz, że w czasie dni płodnych wydziela się biały gęty śluz. Jeżeli prezerwatywa nie pękła to wg mnie nie powinnaś się martwić, ale wiesz różnie bywa. Co do objawów to wg mnie chyba trochę za wcześnie na takie. Ale tak jak pisałam wcześniej najlepiej zrób test.

Gość Gabbib
Te objawy to może sprawiać Ci psikusa Twoja psychika, ja miałam podobnie wydawało mi sie ze jestem w ciąży, miałam mdłości itp. zrobiłam test ale nie byłam w ciąży.Ja akurat staram się z mężem o dzidziusia, Ty pewnie jeszcze nie ;). Przestałam o tym myslec i okres dostałam 1,5 tygodnia poźniej. Więc zrob test i mniej to z głowy powodzenia